Ιερέας από την Κρήτη σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας!

Στα ίχνη του κυκλώματος είναι η δίωξη καθώς εξετάζονται υπολογιστές και ψηφιακό υλικό...
Στα ίχνη κυκλώματος παιδικής προνογραφίας που δρα στην Κρήτη βρίσκεται το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που, ακολουθώντας ηλεκτρονικά αποτυπώματα, έφθασε στο νησί, την περασμένη Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου.
Kλιμάκιο του τμήματος ηλεκτρονικού εγκλήματος έφθασε στην Κρήτη και με τη συνδρομή δικαστικού λειτουργού προχώρησε σε κατασχέσεις τριών σέρβερς στο νομό Ηρακλείου καθώς και τριών ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Ρέθυμνο, τον Άγιο Νικόλαο και την Ιεράπετρα.
Συγκεκριμένα οι έρευνες εστιάστηκαν στην περιοχή της Ν.Αλικαρνασσού, όπου συνελήφθη ένας 29χρονος, του οποίου, μάλιστα, κατασχέθηκε ο υπολογιστής. Ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Οι έρευνες επεκτάθηκαν στη Χερσόνησο και τον Άγιο Νικόλαο, ενώ η υπόθεση ερευνάται περαιτέρω, και με την εξέταση των ψηφιακών αρχείων, προς αναζήτηση κι άλλων ατόμων που έχουν εμπλοκή στην υπόθεση.
Μάλιστα, τα στοιχεία που προέκυψαν από την Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο έχουν ήδη διαβιβαστεί στη δικαιοσύνη προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων με τους ηλεκτρονικούς υπολογίστες που κατασχέθηκαν.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Cretalive, στο κύκλωμα που έχει απλώσει τα πλοκάμια του, απ'άκρη σ'άκρη στο νησί, φέρεται να έχει εμπλοκή και ιερέας από την Κρήτη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket