Έλενα Ασημακοπούλου: Έχω να φάω γλυκό από τον Δεκαπενταύγουστο!

Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε πάρει δεκαοκτώ κιλά, τα οποία προστέθηκαν σταδιακά στη σιλουέτα της μετά τον πέμπτο μήνα. «Τα δεκατρία κιλά τα έχασα τους δύο πρώτους μήνες μετά τη γέννα. Όμως, ξεχυχτούσα πολύ και δεν έτρωγα, που δεν είναι και το πιο σωστό. Μου έχουν μείνει τα πέντε τα οποία θέλω να χάσω με γυμναστική, ενώ άρχισα να προσέχω ξανά τη διατροφή μου» εξηγεί.
Από το διατροφικό μενού της δεν απουσιάζει καμία τροφή και δεν μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά. «Στα γλυκά δεν λέω όχι. Στην εγκυμοσύνη μου έτρωγα πολλά, όμως μόλις γέννησα τα έκοψα. Έχω να φάω γλυκό από τον Δεκαπενταύγουστο» ομολογεί.
«Δεν με αγχώνει η ζυγαριά. Η αλήθεια είναι ότι δεν ζυγίζομαι τακτικά. Ποτέ δεν το έκανα, παρά μόνο την περίοδο της εγκυμοσύνης μου. Πάνω κάτω υπολογίζω από τα ρούχα μου – αυτή είναι η ζυγαριά μου» επισημαίνει.
«Είμαι 27 χρόνων. Ο χρόνος που περνάει είναι φίλος μου. Γιατί να μην είναι; Κάθε ηλικία έχει τα ωραία της. Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ που μεγαλώνω – αργότερα δεν ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι τις πλαστικές επεμβάσεις. Είμαι υπέρ μόνο του ωραίου αποτελέσματος, που δεν σου αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά. Όμως, δεν έχει έρθει ακόμη η στιγμή να σκεφτώ αν θα έκανα ή όχι. Δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα» τονίζει η Έλενα Ασημακοπούλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket