Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές-Ο μύθος καταρρίπτεται!

"Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές": Η τετριμμένη φράση που ακούγεται εδώ και δεκαετίες μάλλον είναι ένας μύθος που... όπως φαίνεται καταρρίπτεται!
Ιδιαίτερη αδυναμία στις καστανές με γαλάζια μάτια και σίγουρα όχι πολύ αδύνατες έχει το αρσενικό φύλο, αφήνοντας παραπονεμένες τις ξανθιές υπάρξεις, σύμφωνα με έρευνα του κοινωνικού δικτύου Badoo.
Στην έρευνα συμμετείχαν 2000 άντρες που απάντησαν σε ερωτηματολόγιο με σκοπό να βρεθούν τα στοιχεία εκείνα που τους έλκυουν στο αντίθετο φύλο.
το 33,1% των συμμετεχόντων βρίσκει τις καστανές ιδιαίτερα ελκυστικές ενώ το 28,6% δηλώνουν φαν των μελαχρινών και μόλις το 29,5% δηλώνουν φαν των ξανθών καλλονών! Όσο για τις κοκκινομάλλες; Έρχονται τελευταίες και καταϊδρωμένες με ποσοστό προτίμησης που φτάνει μόλις το 8,8%.
"Γαλάζια πλάνα μάτια"
Όταν φτάνουμε στο χρώμα ματιών, το 40,2% προτιμά τις γαλανομάτες, το 29,2% τις καστανομάτες, το 17,5 % τα πράσινα μάτια ενώ το 13,1% των ανδρών προτιμά τις μαυρομάτες.
Το ίδιο κοινωνικό δίκτυο έκανε την παραπάνω έρευνα και σε άλλες χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Βραζιλία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Γαλλία. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι Γάλλοι ήταν οι μόνοι που προτιμούσαν τη γυναίκα λεπτή!
Όσο για τις ξανθιές παρουσίες, δυστυχώς για εκείνες, δεν πρώτευσαν στις επιλογές των ανδρών σε καμία χώρα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket