Άγγελος Σταθακόπουλος: Ο Έλληνας που προκαλεί… αίσθηση στο εξωτερικό έτοιμος για νίκες!

Το Σαββατοκύριακο 3-4 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται το ιταλικό πρωτάθλημα Kartgrandprix για το 2011, το οποίο διεξάγεται στην Ιταλία. Στον διπλό αγώνα που είναι προγραμματισμένος για την πίστα της Pomposa το «παρών» θα δώσει και ένας Έλληνας οδηγός αγώνων, ο Άγγελος Σταθακόπουλος, ο οποίος έχει συμμετάσχει φέτος σε 3 από τους 6 αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί.
Ο συμπατριώτης μας έχει καταφέρει να κατακτήσει την 3η θέση στο Castelletto και τη Siena και την 1η θέση στον πρόσφατο αγώνα της Cervia και, όπως μπορεί ο καθένας να καταλάβει, αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί του αγώνα. Η προηγούμενη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη πίστα ήταν το 2009, όταν και κέρδισε τον τελικό Ιταλίας στην κατηγορία Easykart Shifter, οπότε ο στόχος είναι η πρώτη θέση.
Μιλώντας για τον συγκεκριμένο αγώνα, ο Άγγελος Σταθακόπουλος τόνισε: «Είναι μια χρονική στιγμή που πραγματικά δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις αν χαίρεσαι ή όχι. Από τη μία ανυπομονώ να ξεκινήσει ο διπλός αγώνας της Pomposa, από την άλλη δεν βιάζομαι να έρθει η στιγμή αυτή, αφού ολοκληρώνεται το φετινό πρωτάθλημα. Βρίσκομαι στην 4η θέση της βαθμολογίας και θα ήταν εξαιρετικό αποτέλεσμα, αν καταφέρω να διατηρήσω τη θέση αυτή στην τελική κατάταξη. Το καλοκαιρινό διάλειμμα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνω δοκιμές και προετοιμασία. Δυστυχώς, ξεκινώντας την προετοιμασία αυτή, είχα έναν τραυματισμό έπειτα από πτώση με το mountain bike και ομολογώ ότι ανησύχησα αρκετά για το αν θα μπορέσω να συμμετέχω στον αγώνα. Τελικά, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια, είμαι έτοιμος και αποφασισμένος».a

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket