Τα πιο σέξι χτενίσματα στην ιστορία του σινεμά!

Τα 8 πιο θηλυκά χτενίσματα στην ιστορία του σινεμά κατέγραψε το cosmo.gr ως "φόρο τιμής" στις παρουσίες που είτε με τις κοτσίδες τους, είτε με τις vague μπούκλες τους, άφησαν το προσωπικό στίγμα τους στο ρόλο που υποδύονταν! (pics+vids)
Σίγουρα, τα παραδείγματα είναι λίγα σε σχέση με τον αριθμό των σέξι χτενισμάτων στο χώρο του κινηματογράφου.
Παρ'ολαυτά, οι παρακάτω αιθέριες υπάρξεις αποτελούν άξιες εκπροσώπους του γυναικείου σεξαπίλ. Με τα μαλλιά τους και μόνο!


1. Ursula Andress Dr. No (1962)
Τα βρεγμένα μαλλιά ποτέ δεν ήταν τόσο σέξι, όσο όταν η Ursula Andress φλέρταρε με τον James Bond στο Dr. No. Το wet look της φωτογραφίας, της πάει πολύ.

2. Rita Hayworth -Gilda (1946)
Η εμβληματική μορφή του κινηματογράφου, Rita Hayworth, αποτέλεσε μια εκ των πιο femme fatale προσωπικοτήτων. Οι μπούκλες της στην Gilda την καθιέρωσαν ως μια σέξι παρουσία, χωρίς μάλιστα να το προσπαθεί…


3. Sophia Loren- Marriage Italian Style (1964)
Έχοντας τα πιο εκφραστικά μάτια της εποχής της, η Sophia Loren στο Marriage Italian Style, ξετρελαίνει τον αντρικό πληθυσμό με την κουπ της και όχι μόνο.


4. Salma Hayek- Desperado (1995)
Η εντυπωσιακή Salma Hayek με τα μαύρα, πυκνά μαλλιά δείχνει πιο θελκτική ποτέ ως ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου (Carolina) στην ταινία Desperado με ένα ανεπιτήδευτα σέξι λουκ.


5. Audrey Hepburn- Breakfast at Tiffany's (1961)
Ποια μπορεί να ξεπεράσει το κομψό σεξαπίλ της Audrey Hepburn στο Breakfast at Tiffany's ; Η μακρινή ξαδέρφη της πριγκίπισσας Diana έκανε πολλές κοπέλες να θέλουν απεγνωσμένα να της μοιάσουν, αντιγράφοντας το στυλ του μαλλιού αλλά και του ντυσίματος της.


6. Angelina Jolie- Lara Croft (2001)
Η συγκεκριμένη παρουσία είναι τόσο σέξι από μόνη της που ό,τι χτένισμα και να κάνει του δίνει έναν άλλο, σαγηνευτικό αέρα. Η συγκεκριμένη όμως γαλλική πλεξούδα άφησε το δικό της στίγμα στο δυναμικό χαρακτήρα της Lara Croft.


7. Monica Bellucci –Malèna (2000)
Τα λόγια είναι περιττά όταν ερχόμαστε στην επιτομή της σεξουαλικότητας: Η Monica Bellucci στο ρόλο της Malèna στην ομώνυμη ταινία προκαλούσε εγκεφαλικά στο πέρασμά της, είτε σε μεγαλύτερους, είτε σε μικρά παιδιά. Λατρέψαμε τα φλογερά κοντά κόκκινα μαλλιά της!


8. Scarlett Johansson- Match Point (2005)
Ο ψηλός μικρός κότσος, που αγγίζει τα όρια ατημέλητου λουκ έδειχνε πιο θηλυκός από ποτέ στη Scarlett Johansson και την ταινία Match Point. Kάτι ήξερε ο Woody Allen που την επέλεξε ως μούσα του..

www.cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket