Κουφός ξανάκουσε μετά από τον σεισμό στις ΗΠΑ!

O 75χρονος Robert Valderzak έχασε την ακοή του τον περασμένο Ιούνιο και έκτοτε νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Virginia. Ξαφνικά, αμέσως μετά τον σεισμό των 5,8 ρίχτερ στην Virginia, η ακοή του επανήλθε. Εντελώς.
Ο σεισμός στην ανατολική ακτή των Η.Π.Α. όχι μόνο δεν προκάλεσε σοβαρές ζημιές, αλλά αντιθέτως αποδείχτηκε και ευεργετική για έναν Αμερικανό που είχε χάσει την ακοή του δύο μήνες πριν, μετά από μια πτώση στο σπίτι του.
Κατά τη διάρκεια του σεισμού, στο δωμάτιο του Valderzak στο νοσοκομείο βρίσκονταν τα παιδιά του, τα οποία είδαν έκπληκτα μετά το τέλος του, τον πατέρα τους να σηκώνεται από το κρεβάτι και να λέει "Επανήλθε η ακοή μου. Μπορώ να ακούσω ακόμα και τα βήματα στο διάδρομο".
Σύμφωνα με τον γιατρό του, "μπορεί ο σεισμός να τρομάζει τους περισσότερους, αλλά ο Robert είναι ενθουσιασμένος γιατί αμέσως μετά το συμβάν μπορούσε να ακούσει τα πάντα στο δωμάτιο πολύ καθαρά. Πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα κάποιο πρόβλημα με την ακοή του αν τον εξετάσω ανεπίσημα".
Ο Valderzak βέβαια ποσώς ενδιαφέρεται για κάποια περαιτέρω εξέταση. Νιώθει ευλογημένος από τον Θεό και πιστεύει ότι ο σεισμός ξανάφερε τη ζωή του στην κανονική της ροή.
Θαύμα ή απλά μια αναμενόμενη ανάρρωση;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket