Σάντυ Κουτσοσταμάτη: Όσοι κάνουν τηλεόραση έχουν τάση ναρκισσισμού!

Το «η πιο αγαπημένη τηλεοπτική ψυχολόγος» είναι μια εύκολη λύση, αν δεν θες να φας χρόνο και χώρο για να αραδιάσεις τα πτυχία, τα μεταπτυχιακά, τις δουλειές της –που καλύπτουν από τα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού πολυεθνικών εταιριών μέχρι ιδρύματα με παιδιά με αναπτυξιακές δυσκολίες και νοητική υστέρηση. Στην πραγματικότητα, η Σάντυ είναι απλώς ένας άνθρωπος που –με πτυχίο ή χωρίς– θες να της πεις τα προβλήματά σου. Και μόνο που την κοιτάς, αισθάνεσαι καλύτερα.
Είχες προτάσεις για κάτι άλλο εκτός από την εκπομπή που παρουσίαζες;
Είχα διάφορες προτάσεις και για ψυχαγωγικές και για ενημερωτικές εκπομπές. Δεν προχώρησα τις συζητήσεις, γιατί είχα κατασταλάξει από νωρίς σχετικά με το τι ήθελα να κάνω.
Η τηλεόραση έχει πολύ κόσμο που φλερτάρει με την τρέλα;

Νομίζω ότι όλοι όσοι ασχολούνται με την τηλεόραση –και βάζω και τον εαυτό μου μέσα– έχουν μια τάση ναρκισσισμού μεγαλύτερη από των υπολοίπων. Αναγκάζονται να την έχουν. Ο νάρκισσος είναι αυτός που του αρέσει ο εαυτός του, όταν αρέσει σε άλλους.
Τώρα, με την κρίση που πλήττει την τηλεόραση, πολλοί είναι εκείνοι που θα μείνουν χωρίς εκπομπή...
Ναι, αλλά ένας νάρκισσος θα πει «δεν με απέρριψαν επειδή φταίω εγώ, αλλά λόγω της κατάστασης». (γέλια) Υπάρχουν και οι εθισμένοι στην τηλεόραση...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket