Καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση επειδή έκλεψε ένα αναψυκτικό!

Μια 17χρονη Αγγλίδα, κόρη μεγαλογιατρού, φωτογραφήθηκε να κλέβει ένα Lucozade και μερικά γλυκά κατά τη διάρκεια των ταραχών του Λονδίνου και φυλακίζεται για 8 μήνες.
Τι το ήθελε να κατέβει στους δρόμους της γειτονιάς της στο Peckham του νότιου Λονδίνου για να δει από κοντά τις ταραχές; Ο πειρασμός(;) την έκανε να μπει σε τοπικό σούπερμάρκετ στο οποίο γινόταν πλιάτσικο και να αρπάξει ένα Lucozade και μερικά γλυκά, έτσι για τη λιγούρα.
Για κακή της τύχη, η φωτογραφία που την δείχνει ξεκάθαρα να βγαίνει με γεμάτα τα χέρια από το κατάστημα έπεσε στα χέρια ενός γείτονά της κι εκείνη αναγκάστηκε να παραδοθεί στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. με τη συνοδεία των γονιών της.
Η υπεράσπισή της, μην μπορώντας να διαψεύσει τη φωτογραφία, ισχυρίστηκε ότι η 17χρονη παρασύρθηκε από την παρέα της και ότι τέτοιες κινήσεις δεν συνάδουν με τον χαρακτήρα της.
Ευτυχώς δηλαδή που δεν ισχυρίστηκαν ότι το κορίτσι, επειδή φαίνεται και αρκετά τροφαντό από τη φωτογραφία, άρπαξε τα γλυκά και το αναψυκτικό γιατί ένιωσε μια υπογλυκαιμία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket