Λειψή και η 2η αγωνιστική της Superleague!

Η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού δεν εξέδωσε απόφαση για τις υποθέσεις των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλα, ενώ μετέθεσε για τις 13 Σεμπτεμβρίου την επόμενη της συνεδρίαση, κάτι που σημαίνει πως Ολυμπιακός και ΟΦΗ θα έχουν... ρεπό την 2η αγωνιστική.
Στην σημερινή συνεδρίαση της η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού δεν προχώρησε σήμερα στην έκδοση απόφασης για τον Λεβαδειακό και τη Δόξα Δράμας, ενώ δεν εξέτασε ούτε και το νέο φάκελο του Ολυμπιακού Βόλου καθώς ζήτησε από το Συμβούλιο της Επικρατείας γνωμοδότηση εάν έχουν δικαίωμα οι ομάδες να υποβάλουν ξανά δικαιολογητικά για να πάρουν την άδεια συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα.
Παράλληλα μετέθεσε την επόμενη συνεδρίασή της για τις 13 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει πρακτικά ότι μέχρι τότε δεν θα έχουμε καμία απόφαση για το ποιες ομάδες θα συμπληρώσουν τη Σούπερ Λίγκα και αφού η δεύτερη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 10-11 Σεπτεμβρίου, αυτό σημαίνει πως θα διεξαχθεί και αυτή λειψή. Ο ΟΦΗ και ο Ολυμπιακός δεν θα αγωνιστούν (μάλιστα οι Πειραιώτες δεν είχαν παίξει ούτε την 1η αγωνιστική), ενώ σε αντίθεση με την πρεμιέρα θα γίνουν έξι παιχνίδια αφού αναμένεται μέχρι τότε να έχει βγει απόφαση για τον Αστέρα Τρίπολης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket