Αυτοπυρπολήθηκε κοριτσάκι 13 ετών επειδή τσακώθηκε με τους γονείς της!

Ένα κοριτσάκι μόλις 13 ετών αυτοπυρπολήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Παίδων, με σοβαρά εγκαύματα στο 80% του σώματός της! «Πάγωσαν» οι κάτοικοι στα Καμίνια, από την είδηση ότι η ανήλικη κοπέλα, αλβανικής καταγωγής, προσπάθησε να δώσει τέλος στην ζωή της με τον πιο επώδυνο τρόπο μετά από καυγά με τους γονείς της.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, βρίσκεται διασωληνωμένη, σε καταστολή και με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ έχει καθολικά εγκαύματα. Η 13χρονη διακομίστηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και μετά τη παροχή των πρώτων βοηθειών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων.
Από το νοσοκομείο εκδόθηκε το απόγευμα η ακόλουθη ανακοίνωση: "Σήμερα στις 23/09/2011 ώρα 11:40 π.μ. μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γεν. Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» από το Γ.Ν.ΝΙΚΑΙΑΣ κορίτσι ηλικίας 13 ετών με εκτεταμένο έγκαυμα (80% της επιφάνειας σώματος, ολικού πάχους) που προκλήθηκε από εύφλεκτο υγρό. Η κατάσταση του παιδιού κρίνεται βαρύτατη και βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής με καταστολή. Έχουν ήδη γίνει όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις από πλαστικό χειρουργό του νοσοκομείου μας".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket