Julia Lescova: Το νέο πρόσωπο των εσωρούχων της Guess σε εντυπωσιακές ασπρόμαυρες φωτογραφίες!

Αυτό το πρόσωπο τα επόμενα χρόνια θα συζητηθεί. Ο λόγος για την καλλονή από τη Λετονία Julia Lescova. Το πανέμορφο μοντέλο είναι το νέο πρόσωπο των εσωρούχων της Guess για το 2011. Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες είναι του Collin Stark και δόθηκαν πριν από λίγες μέρες στον Τύπο.
Η Julia με αφορμή το πρώτο της μεγάλο συμβόλαιο μίλησε για το παρελθόν της και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια: «Αρχικά με ανακάλυψε κυνηγός μοντέλων στην πατρίδα μου τη Λετονία ο οποίος μου πρότεινε να σπουδάσω σε Ακαδημία μοντέλων. Προερχόμενη από πολύ φτωχή οικογένεια έπρεπε να δουλέψω και να στηρίξω την μητέρα μου. Ετσι ξεκίνησα να εργάζομαι από τα 15. Την βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά. Αγάπησα το μόντελικγκ από την πρώτη στιγμή. Οι εμπειρίες που άρχισα να έχω ήταν πάρα πολλές για ένα 16χρονο κορίτσι. Μετά από ένα χρόνο στο χώρο ταξίδεψα στο Μιλάνο. Δυσκολεύτηκα πολύ. Ημουν ένα άγνωστο και μικρό κορίτσι σε μια χώρα που δεν γνώριζα» είπε η όμορφη Julia και συνέχισε:
«Ηταν κουραστικά αλλά παράλληλα και πολύ διασκεδαστικά. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι ανεξάρτητη από μικρή. Μαθαίνεις να επιβιώνεις και να κερδίζεις τα δικά σου χρήματα. Για μένα αυτό ήταν ένα μικρό σχολείο. Σχολείο ζωής και επιβίωσης. Τρελαίνομαι που ταξιδεύω όλη την ώρα, γνωρίζω καινούριους ανθρώπους και μαθαίνω πολλές γλώσσες. Αυτή η ζωή είναι συναρπαστική».
Όπως λέει η ίδια προτιμά να κάνει μικρά και σταθερά βήματα στην καριέρα της και γι’ αυτό δουλεύει σκληρά για να το πετύχει. Γνωρίζει πως ο χώρος του μόντελινγκ είναι απαιτητικός, λαμπερός, επικίνδυνος και ανταγωνιστικός αλλά εκείνη λέει πως θα πετύχει γιατί βασίζεται μόνο στον εαυτό της και στη σκληρή δουλειά! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket