Ilse Uyttersprot: Η Βελγίδα δήμαρχος που πιάστηκε να κάνει σεξ σε πύργο! (vid)

Το Άαλστ είναι μόλις η 15η μεγαλύτερη πόλη του Βελγίου, αλλά εδώ και λίγες ώρες, είναι σίγουρα από τις πιο γνωστές. Αιτία οι ασυγκράτητες ορμές της δημάρχου της που δεν σταματά να σκέφτεται το σεξ ούτε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της σε αξιοθέατα.
Το βίντεο που ανέβηκε πριν λίγες μέρες στο ίντερνετ τη δείχνει να κάνει σεξ με τον φίλο της στην κορυφή ενός αγνώστου μέχρι στιγμής πύργου. Μερικοί λένε ότι o πύργος βρίσκεται στην Κρήτη (χλωμό), άλλοι ότι είναι στην Τουρκία (ποιος ξέρει;), ενώ αρκετά ξένα sites επιμένουν πως ο πύργος βρίσκεται στο Βέλγιο
και μάλιστα στο ίδιο το Άαλστ.
Η Ilse αρνήθηκε να κάνει κάποιο έξτρα σχόλιο (άλλωστε, η εικόνα μιλάει από μόνη της) εκτός του ότι α) το γεγονός αποτελεί προσωπική της στιγμή και συνέβη τέσσερα χρόνια πριν και β) ο σύντροφος ήταν ο τότε αρραβωνιαστικός και νυν σύζυγός της.
Όπως και να 'χει, εάν τα σενάρια ότι ο πύργος βρίσκεται στο Άαλστ επαληθευτούν, τότε μιλάμε για μια δήμαρχο που αγαπά την πόλη της περισσότερο από οποιονδήποτε, κάνοντας δημόσιο σεξ στα αξιοθέατά της.
Θα πρέπει, πάντως, να της υπενθυμίσει κάποιος ότι το sex παύει να είναι αυστηρά ιδιωτική στιγμή όταν γίνεται δημοσίως. Και ότι η επιλογή της συγκεκριμένης στάσης δεν είναι και ό,τι σοφότερο θα μπορούσε να διαλέξει η Ilse και ο σύντροφός της. Υπήρχαν σίγουρα και πιο camouflaged κινήσεις.
Δείτε το επίμαχο βίντεο και θα καταλάβετε γιατί:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket