Frances Bean Cobain: Τα σκοτεινά σημεία της κόρης του Kurt Cobain! (pics)

Η κόρη του πρωτεργάτη της «γκραντζ» μουσικής σκηνής του Σιάτλ, Kurt Cobain, μεγάλωσε, ομόρφυνε και πόζαρε για τον διάσημο φωτογράφο Hedi Slimane.
Με πατέρα τον διάσημο τραγουδιστή των Nirvana και μητέρα την Courtney Love, είναι λογικό που η 18χρονη, Frances Bean Cobain έχει καλλιτεχνική φλέβα.
Αμέσως μόλις ο Slimane δημοσίευσε τις φωτογραφίες της Frances στην ιστοσελίδα του, όλοι ξετρελάθηκαν με την κοπέλα και πλέον κάνουν λόγο για το νέο “it” girl που ο κόσμος της μόδας περιμένει με... ανοιχτές αγκάλες!
Ξαπλωμένη στο πάτωμα, με ένα τσιγάρο στο στόμα και με πολλά τατουάζ στο χέρι της η Frances Bean Cobain δείχνει τη ροκ και σκοτεινή πλευρά του εαυτού της.
Σε ένα από τα τατουάζ της αναγράφεται η φράση “L’art est la Solution du Chaos” που σημαίνει ότι η τέχνη είναι η λύση στο χάος.
Η Frances Bean ασχολείται με τις εικαστικές τέχνες και το μόντελινγκ, ενώ πέρσι είχε μια μικρή συμμετοχή στον δίσκο των Evelyn Evelyn.
Σημειώνεται ότι στα τελευταία της γενέθλια, η Frances κληρονόμησε την περιούσια του πατέρα  της ο οποίος αυτοκτόνησε το 1994.
Η εθισμένη στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά μητέρα της, έχασε την κηδεμονία της 18χρονςη το 2009 και οι σχέσεις τους δεν είναι καθόλου καλές. Η Frances Bean, είχε μάλιστα γράψει στην ιστοσελίδα της στο Twitter ότι η μητέρα της την «καταστρέφει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket