Carmen Electra: Ποιος μπορεί να της πει… Όχι! (pics)

Η Κάρμεν Ηλέκτρα γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1972 στο Οχάιο των ΗΠΑ. Όλοι την γνωρίζουμε από την σειρά ‘’Baywatch’’ που πρωταγωνιστούσε και από την καριέρα της ως μοντέλο, χορεύτρια και ηθοποιό. Σε κάθε της εμφάνιση στην σειρά, με τα μικροσκοπικά μαγιό καθήλωνε τα βλέμματα τόσο των αντρών όσο και των γυναικών.
Το κορμί της ιδανικό για κάθε αντρική φαντασίωση, αφού έχει έντονες καμπύλες και καλλίγραμμα πόδια. Εκτός όμως από τα σωματικά προσόντα το δυνατό της σημείο είναι το πανέμορφο πρόσωπό της με τα μεγάλα καταγάλανα μάτια. Βλέμμα που μαγνητίζει και σε κάνει να μην μπορείς να πεις όχι!
Έχει δουλέψει και ως χορεύτρια ραπ και μάλιστα έχει κάνει κι εμφανίσεις σε κλαμπ με χορεύτριες αισθησιακού χορού. Επίσης εκτός από το ‘’Baywatch’’, ήταν το 1995 οικοδέσποινα της εκπομπής ‘’Singled Out’’ του MTV, που ήταν κάτι σαν το «Ραντεβού στα τυφλά» που είχαμε εμείς την Ελλάδα.
Στα 39 της χρόνια πια δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις νεότερες σταρ που έχουν «βγει» στην επιφάνεια, καθώς το σώμα της παραμένει γυμνασμένο και δείχνει τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη. Αυτό οφείλεται και στο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια, καθώς πιστεύει πως η άθληση δίνει ζωντάνια και σε κρατάει νεότερο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket