Της πέρασε χειροπέδες επειδή αρνήθηκε τον ερωτά του!

Την παλιά λαϊκή σοφία που λεει «Με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται...», φαίνεται ότι έγραψε στα παλιά του παπούτσια ένας ερωτοχτυπημένος νεαρός στο Ντάλτον των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο 24χρονος Jason Dean προσπαθούσε εδώ και καιρό να βγει ραντεβού με μία 18χρονη συνάδελφό του, στο εστιατόριο στο οποίο εργαζόταν. Είχε μάλιστα βάλει λυτούς και δεμένους να της πουν ένα καλό λόγο για εκείνον. Ωστόσο, η εκλεκτή της καρδιάς του τον απέφευγε συστηματικά, ζητώντας μάλιστα από τους συναδέλφους της να ρυθμίζουν την βάρδια της, έτσι ώστε να μην έχει ανεπιθύμητες συναντήσεις με τον 24χρονο.
Όμως δεν περίμενε την έκπληξη που επεφύλασσε ο «τρελαμένος» από έρωτα Jason, ο οποίος της έστησε καρτέρι στο πάρκινγκ την ώρα που τέλειωνε την βάρδιά της και με μία αιφνιδιαστική κίνηση πέρασε μια χειροπέδη από τον καρπό της και την άλλη την από τον δικό του. Όπως ήταν φυσικό η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει, καλώντας σε βοήθεια. Οι συνάδελφοί της έσπευσαν και με τα χίλια δυο κατάφεραν τον 24χρονο να την αποδεσμεύσει. Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση η αστυνομία, που συνέλαβε τον Jason Dean, στο σπίτι του για την αιχμαλωσία της 18χρονης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket