Κοιμάται και ξυπνά ένα μήνα μετά!

Η περιπέτεια της 21χρονης Lily Clarke ξεκίνησε όταν αρρώστησε στην ηλικία των 17 ετών και κανείς από τους εφτά γιατρούς που την εξέτασαν δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε κάποιο ιατρικό συμπέρασμα γι΄αυτήν.
Το κορίτσι από την Αγγλία πάσχει από το σύνδρομο της Ωραίας Κοιμωμένης, κάτι που της έχει στοιχίσει αναμνήσεις από γενέθλια και εξετάσεις μαθημάτων, γιατί πολύ απλά... κοιμόταν! Το σπάνιο σύνδρομο Kleine-Levin την κάνει να πέφτει για ύπνο και να ξυπνά ακόμη και ένα μήνα αργότερα, ενώ ξυπνά μόνο για να φάει και να πιει νερό, ενώ μετά επιστρέφει ξανά στο κρεβάτι της και τον ύπνο.
Η μητέρα της Clarke διάβασε σε εφημερίδα για ένα παρόμοιο περιστατικό και έτσι κατάλαβε από τι έπασχε η κόρη της, αφού οι γιατροί σήκωναν τα χέρια ψηλά... «Ήταν ανακούφιση το ότι βρήκα κάποιον, που καταλάβαινε τι περιέγραφα», λέει η μητέρα της.  Όταν η κοπέλα ξυπνά είναι ένα απολύτως νορμάλ κορίτσι, που δεν διαφέρει σε τίποτα από τις συνομήλικες της, ενώ όταν κοιμάται δεν την ενοχλεί το φως ή ο θόρυβος.Θεραπεία δεν υπάρχει, οπότε το κορίτσι και η οικογένειά της απλώς έχουν μάθει να ζουν με αυτό...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket