Τη σκότωσα γιατί μου έψηνε το ψάρι στα χείλη!

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από την άγρια δολοφονία της 44χρονης γυναίκας, από τον 50χρονο άνδρα της, μπροστά στα παιδιά τους...

Με έναν κάβουρα, το γνωστό βαρύ υδραυλικό εργαλείο, 50χρονος Αλβανός εργάτης σκότωσε με ιδιαίτερη αγριότητα χθες το πρωί (30-08-2011) τη 44χρονη σύζυγό του, βάζοντας τέλος σε είκοσι χρόνια προβληματικής συμβίωσης. Το έγκλημα διαπράχθηκε λίγη ώρα μετά την επιστροφή της συγκεκριμένης οικογένειας των οικονομικών μεταναστών από την Αλβανία, όπου απουσίαζε για τις καλοκαιρινές διακοπές.


Το χρονικό του συμβάντος
Γύρω στις 11 το πρωί της Τρίτης, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του δράστη πήγαν σε σούπερ-μάρκετ στο κέντρο της Γρα Λυγιάς Ιεράπετρας, για ψώνια. Τα δύο κορίτσια εφηβικής ηλικίας, επιστρέφοντας στο σπίτι τους, απέναντι από το κατάστημα τροφίμων είδαν τον πατέρα τους σε κατάσταση αμόκ να χτυπά τη μητέρα τους στο κεφάλι με το βαρύ υδραυλικό εργαλείο, και έβαλαν τις φωνές.

''Ο πατέρας κυνήγησε και τις κόρες''
''Ο δράστης προς στιγμής άφησε τη σύζυγό του, που βρισκόταν ημιθανής σε μια λίμνη αίματος, και κινήθηκε απειλητικά προς τα δύο του κορίτσια. Εκείνα κλείστηκαν στο παιδικό δωμάτιο για να γλιτώσουν και όταν εκείνος κατέβηκε στο δρόμο, από τον όροφο που βρίσκεται η κουζίνα του σπιτιού, μέσα στην οποία διέπραξε το έγκλημα, τα κορίτσια έτρεξαν στο κατάστημά μου και μου ζήτησαν να καλέσω την Αστυνομία και το ασθενοφόρο, γιατί ο μπαμπάς τους είχε χτυπήσει σοβαρά τη μαμά τους» είπε στην εφημερίδα ''Νέα Κρήτη'' ο ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ.
''Έκανα αυτό που ήθελα''
Την ώρα που τον έπαιρναν οι αστυνομικοί του είπα ότι κατέστρεψε την οικογένειά του», δήλωσε στην εφημερίδα ο ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ. Μου απάντησε ότι έκανε αυτό που ήθελε να κάνει και ότι η γυναίκα του είκοσι ολόκληρα χρόνια δεν τον άφηνε να καταπιεί το ψωμί που έβαζε στο στόμα του.

Εκνευρίστηκα πάρα πολύ από την απάντησή του, γιατί γνωρίζω πολλά χρόνια την οικογένειά του και του έριξα δύο γροθιές, πρόσθεσε ο κ. Καστρινάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket