Του αφαίρεσαν το ...πέος χωρίς να τον ρωτήσουν!

Για επέμβαση ρουτίνας μπήκε στο χειρουργείο ένας φορτηγατζής στις ΗΠΑ και όταν ξύπνησε δεν υπήρχε τίποτα ανάμεσα στα πόδια του! Τι υποστηρίζει ο γιατρός...
Η λεπτή εγχείρηση αντιμετώπισης μιας φλεγμονής κατέληξε σε ακρωτηριασμό του μορίου του Φίλιπ Σίτον από τον Δρ. Τζόν Πέτερσον.
Σήμερα τέσσερα χρόνια μετά την εγχείρηση εκδικάζεται η μήνυση του Σίτον καθώς όπως ισχυρίζεται δεν είχε δώσει την συγκατάθεσή του για μια τέτοια ενέργεια.
Ο γιατρός από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι έλαβε την πρωτοβουλία, καθώς διεπίστωσε ότι έφερε καρκινικό όγκο που έπρεπε να αφαιρεθεί.
Ο δικηγόρος του Σίτον, ανέφερε μπροστά στο στο σώμα των ενόρκων ότι ο πελάτης του μετά από την επέμβαση δεν αισθάνεται άνδρας καθώς επίσης ότι δεν του είχε γίνει γνωστό ότι έπασχε από καρκίνο.
"Είναι θυμωμένος επειδή ο Δρ Πέτερσον  αφαίρεσε  το πέος του, χωρίς να του το ζητήσει. Χωρίς να του παρέχει τη δυνατότητα επιλογής" ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων Associated Press, ο δικηγόρος του.
Από την πλευρά του ο δικηγόρος του γιατρού παρουσίασε υπογεγραμμένο έγγραφο στο οποίο ο ασθενής επέτρεπε την όποια θεραπεία επέλεγε ο γιατρός ως ενδεικνυόμενη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket