Στο αυτόφωρο 60χρονος για κακοποίηση σκύλου!

Απογευματινές ώρες της 24ης Αυγούστου 2011, δεχθήκαμε σωρεία τηλεφωνημάτων από συμπολίτες μας, οι οποίοι κατήγγειλαν τόσο σε εμάς όσο και στην αστυνομία, την κακοποίηση και το ξυλοδαρμό ενός σκύλου, στην περιοχή Εκτενεπόλ, από τον Λ.Α του Χ. και της Μ. γεννηθείς στις ..
3-12-1951, κατοίκου Κομοτηνής.
Μέλη της φιλοζωικής καθώς και η αστυνομία της Κομοτηνής έσπευσαν άμεσα στην περιοχή. Εκεί αντικρίσαμε τον Λ.Α σε έξαλλη κατάσταση, κρατώντας φτυάρι και ξύλα στα χέρια του και το άτυχο ζώο κρυμμένο κάτω από ένα αυτοκίνητο να προσπαθεί να γλυτώσει από τη μανία του Λ.Α.
Το άτυχο ζώο έφερε τραύματα στο σώμα του, αίματα στο στόμα του καθώς τα δόντια του είχαν όλα σχεδόν σπάσει. Ο Λ.Α. ήταν παρών και όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, αιτία αυτής της φρικτής πράξης του ήταν ότι το ζώο του έφαγε έναν κόκορα!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λ.Α. είχε ανοιχτή την πόρτα της αυλής του και οι κότες και οι κόκορες του, περιτριγύριζαν ελεύθερα μέσα σ’ αυτήν.
Εφόσον ακολούθησαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς αστυνομίας ο Λ.Α. οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη με τη διαδικασία του αυτόφωρου.
Θα θέλαμε ως φιλοζωική Κομοτηνής να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους συμπολίτες μας για την ευαισθησία που έδειξαν και μας βοήθησαν να σώσουμε το ζώο, καθώς και τα συγχαρητήριά μας στο Α.Τ. Κομοτηνής για την άμεση ανταπόκρισή του στο κάλεσμά μας, αποδεικνύοντας ότι οι νόμοι τουλάχιστον στην Κομοτηνή εφαρμόζονται

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket