Patrizia D'Addario: Δεν είμαι συνοδός πολυτελείας!

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως η γοητευτική Πατρίτσια Ντ' Αντάριο που έχει εμπλακεί στα σεξουαλικά σκάνδαλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ήταν συνοδός πολυτελείας. Ωστόσο στην τελευταία της συνέντευξη αλλάζει τα όσα ξέρουμε λέγοντας πως δεν ασκεί το "αρχαιότερο επάγγελμα" αλλά χρησιμοποιήθηκε για να χτυπήσει τον Καβαλιέρε...
Όπως είπε η ίδια στην εφημερίδα Λίμπερο που πρόσκειται στην ιταλική κεντροδεξιά, όντως υπήρξαν σεξουαλικές επαφές με τον Καβαλιέρε ωστόσο στη συνέχεια κάποιοι την χρησιμοποίησαν, την εκμεταλλεύθηκαν και στην συνέχεια την πέταξαν.
«Το σκάνδαλο αυτό, σχεδιάστηκε σε όλες του τις λεπτομέρειες από τους εχθρούς του πρωθυπουργού», είπε η 42χρονη Πατρίτσια διαψεύδοντας ότι είναι συνοδός πολυτελείας.
Όσο για το βιβλίο της, η ίδια υποστηρίζει πως «τα κείμενα διορθώνονταν και αλλάζονταν τη νύχτα, χωρίς, κατά συνέπεια, να μπορεί να τα ελέγξει».
Για τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες με τον Ιταλό πρωθυπουργό είπε: «το μαγνητόφωνο είναι ο φύλακας-άγγελός της, από τότε που κατήγγειλε τον πρώην αρραβωνιαστικό της, όταν χειροδίκησε εναντίον της για να την υποχρεώσει να εκπορνευθεί».
Η 42χρονη κατέληξε λέγοντας ότι «την κορόιδεψαν, διότι της είχαν πει ότι θα γινόταν διάσημη και θα έβγαζε χρήματα, ενώ δεν κέρδισε τίποτα και καταστράφηκε» ενώ ζήτησε από τον Καβαλιέρε να συναντηθούν. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket