«Καπνός» έγιναν oκτώ κοντέινερ με τσιγάρα!

Εν ριπή οφθαλμού εξαφανίστηκαν από αποθήκη στην περιοχή της Λαμίας οκτώ κοντέινερ με τσιγάρα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δασμοί που έπρεπε να πληρωθούν για να εκτελωνιστεί το συγκεκριμένο εμπόρευμα ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συγχρόνως υπογραμμίζουν πως «οι έρευνες εξελίσσονται προς όλες τις κατευθύνσεις».
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η αποθήκη στην περιοχή της Λαμίας είχε μισθωθεί πρόσφατα από εταιρία που έχει έδρα την Αθήνα.
Στις 27 Ιουνίου, οκτώ νταλίκες με κοντέινερ φορτωμένα με τσιγάρα, έφυγαν από το λιμάνι του Πειραιά και οδικώς έφτασαν στη συγκεκριμένη αποθήκη.
Τα κοντέινερ με τα τσιγάρα δεν είχαν εκτελωνιστεί και έπρεπε να παραμένουν υπό έλεγχο στην συγκεκριμένη αποθήκη, που είχαν σφραγίσει οι τελωνιακοί.
Στις 29 του προηγούμενου μήνα, ο ιδιοκτήτης της αποθήκης διαπίστωσε την παραβίαση του χώρου και ειδοποίησε την μισθώτρια εταιρεία για διάρρηξη στην αποθήκη.
Σημειώνεται ότι σε αποθήκες που σφραγίζονται από τους τελωνειακούς απαγορεύεται η είσοδος και την ευθύνη φύλαξης του εμπορεύματος που βρίσκεται μέσα σ' αυτές, την φέρει αυτός που τις χρησιμοποιεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket