Η Naomi Campbell στη Σύμη!

Η παρέλαση των celecrities της διεθνούς showbiz συνεχίζεται ακάθεκτη το φετινό καλοκαίρι.
Σειρά να επισκεφθεί τη χώρα μας είχε η μαύρη γαζέλα των διεθνών ντεφιλέ, η Naomi Campbell, η οποία, έπειτα από μια μικρή βόλτα στην Κω, κατέφθασε, σύμφωνα με την «Espresso», με τον πολυεκατομμυριούχο αγαπημένο της, Vladimir Doronin, και την παρέα της στη Σύμη.
Κάτοικοι του νησιού δήλωσαν στην εφημερίδα ότι η πολυτελέστατη θαλαμηγός είχε αγκυροβολήσει στην παραλία Νανού και η Naomi έφθασε στο νησί με φουσκωτό.
Οι κάτοικοι, αν και συνηθισμένοι στην άφιξη διασήμων στο νησί, έμειναν με το στόμα ανοιχτό, μόλις αντίκρισαν την καλλονή.
Η Naomi, ήρεμη και χαμογελαστή, παράξενο είναι η αλήθεια, απόλαυσε βόλτες στο νησί και φυσικά και τις τοπικές λιχουδιές. Έτσι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο συμιακό γαριδάκι και στο ντόπιο κρασί στην ταβέρνα «Παντελής», ενώ το πουρμπουάρ που άφησε ήταν μεγαλύτερο από την αξία του γεύματός της!
Η Naomi κρατούσε συνεχώς από το… χεράκι τον καλό της Vladimir Doronin και φαίνονταν πάρα πολύ ερωτευμένοι. Όμως, πού και πού κοίταζαν και γύρω τους μήπως  κάποιος παπαράτσι τούς παραμόνευε.
Οι δυο τους, μάλιστα, μαζί με την παρέα τους, πήγαν και στο αργεντίνικο εστιατόριο «Μούσες», όπου η Ναόμι έδειξε ότι είναι λάτρις της gourmet κουζίνας.
Έτσι, παρήγγειλε καρπάτσιο ολόφρεσκου ψαριού και ριζότο με τρούφα, ενώ το κρασί που προτίμησαν στοίχισε 500 ευρώ!
Το tour στα Δωδεκάνησα θα συνεχιστεί και την Παρασκευή, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγαράκι θα πάρει το… «σκαφάκι» του και θα πάει στη Ρόδο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket