Ισόβια επειδή έθαψε σε μπανιέρα την κοπέλα του!

Σύμφωνα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έγιναν γνώστες στην ακροαματική διαδικασία την  έθαψε σε μπανιέρα που ήταν γεμάτη με άμμο.
Ο 32χρονος  ζούσε στο διαμέρισμα όπου βρέθηκε το γυμνό πτώμα της 22χρονης Βρετανίδας το 2007 και η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για σχεδόν τέσσερα χρόνια.

Ήταν τόσο προσεκτικός που έκανε επέμβαση  στο πρόσωπό του για να αλλάξει την εμφάνισή του ώστε να μην μπορούν να τον εντοπίσουν.
Μετά την εξαφάνιση του η αστυνομία είχε ξεκινήσει  έρευνα σε όλη τη χώρα για τον εντοπισμό του και μάλιστα πρόσφερε 127.000 δολάρια αμοιβή σε όποιον έδινε πληροφορίες που θα 

 οδηγούσαν στη σύλληψή του.
Μετά από τέσσερα χρόνια ήταν ο πλαστικός χειρουργός που είχε επισκεφτεί ο 32χρονος που επικοινώνησε με την αστυνομία και οδήγησε στη λύση του γρίφου.
Οι γονείς της άτυχης κοπέλας έφτασαν στην Ιαπωνία από τη Βρετανία για να ακούσουν την ετυμηγορία. Συντετριμμένη η μητέρα της δεν σταμάτησε να σκουπίζει τα δάκρυά της όσο άκουγε την ποινή του δολοφόνου . Από την πλευρά του ο 32χρονος ήταν ακίνητος και 

ανέκφραστος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket