Η γάτα Κίτλερ αλά Χίτλερ!

Είναι ένα ασπρόμαυρο αξιαγάπητο γατάκι που όμως έχει μια ασυνήθιστη ομοιότητα: Η Κίτλερ, μια γάτα από τη Βρετανία που "αναμένει" την υιοθεσία της, με μια πιο προσεκτική ματιά, μοιάζει με τον... Χίτλερ!
Η Κίτλερ, όπως είναι το όνομα της εδώ και 6 εβδομάδες, δεν έχει την τύχη να υιοθετηθεί ακόμη, όχι όμως λόγω του χαρακτήρα της.... Ο κυριότερος παράγοντας που το γατάκι βρίσκεται ακόμα μεταξύ των αδέσποτων, φαίνεται πως είναι η μαύρη βούλα που έχει κάτω από τη μύτη της, η οποία θυμίζει ελαφρώς το χαρακτηριστικό μουστάκι του Αδόλφου Χίτλερ!
Ακόμη και το τρίχωμα στην κορυφή του κεφαλιού της "μιμείται" τη λοξή χωρίστρα του δικτάτορα...
H τετράποδη σωσίας του Χίτλερ, είτε εγκαταλείφθηκε από κάποιον αγνώστου ταυτότητας που προφανώς δε του άρεσε η όψη της, είτε πρόκειται για μια άγρια γάτα που απλά έφυγε από τη μητέρα της.
Για την ώρα, φιλοξενείται σε ένα από τα Κέντρα Αδέσποτων Ζώων της Αγγλίας, ενώ όσοι έρχονται αποφασισμένοι να υιοθετήσουν μια γατούλα, παραβλέπουν τη Κίτλερ, προτιμώντας κάποια άλλη!
Όπως φαίνεται όμως (από την τρίτη φωτογραφία), δεν είναι η μόνη που έχει αυτήν την τρομακτική ομοιότητα με το Χίτλερ, αφού υπάρχουν και άλλοι "απόγονοι" του!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket