ΗΠΑ: Παραιτήθηκε βουλευτής λόγω σεξουαλικού σκανδάλου!

Νέο σκάνδαλο ταράζει τα... ύδατα της αμερικανικής γερουσίας καθώς ο 56χρονος David Wu ανακοίνωσε πως παραιτείται μετά τις καταγγελίες 18χρονης που τον εμπλέκει σε σεξουαλικό σκάνδαλο.
«Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για εμένα είναι τα παιδιά μου. Με μεγάλη θλίψη, οφείλω να παραιτηθώ, ενώ εκκρεμεί η επίλυση της κρίσης χρέους των ΗΠΑ. Αυτό είναι η πιο σωστή απόφαση για την οικογένειά μου, το Λευκό Οίκο και τους συναδέλφους μου», είπε ο Wu.
Πριν από έξι εβδομάδες άλλος ένας βουλευτής παραιτήθηκε από το αξίωμά του για εμπλοκή του σε σεξουαλικό σκάνδαλο. Πρόκειται για τον Anthony Weiner που ανέβασε ακατάλληλες φωτογραφίες του στο Twitter.
Ο David Wu ήταν ο πρώτος Κινεζο-αμερικάνος που εκλέχθηκε στο Κογκρέσο. Έχει χωρίσει από τη γυναίκα του τον τελευταίο χρόνο.
Το σκάνδαλο αποκάλυψε η εφημερίδα Τhe Oregonian, ύστερα από καταγγελία γυναίκας ισχυριζόμενη πως είχε σεξουαλική επαφή με τον Wu χωρίς την επιθυμία της, αν και ο ίδιος είχε πει στους συναδέλφους του πως ό,τι έγινε συνέβη με τη θέληση της.
Μάλιστα, η καταγγέλλουσα είναι η κόρη ενός από τους χορηγούς της πολιτικής του εκστρατείας, ωστόσο δε θα καταθέσει μήνυση εναντίον του, καθώς δεν υπάρχουν μάρτυρες να υποστηρίξουν τις κατηγορίες της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket