Σέξι τουριστική προβολή και όποιος αντέξει!

Καυτές Ολλανδέζες και "μάτσο" αγόρια που τις τελευταίες ημέρες αλωνίζουν τις μπάρες των νυχτερινών μαγαζιών της Χερσονήσου είναι το cast ολλανδικού reality που γυρίζεται για δεύτερη χρονιά στην Κρήτη και όπως είναι φυσικό, έχει ανεβάσει τη θερμοκρασία στην Κρήτη στο κατακόρυφο.
Το σήριαλ γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία στην Ολλανδία... πλέον όμως και στα πάτρια εδάφη, καθώς είναι σίγουρο ότι έχει ξεσηκώσει τον ντόπιο πληθυσμό για τα καλά.
Η πρώτη χρονιά φαίνεται πως άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες αλλά και τους τηλεθεατές του ολλανδικού reality που προβάλλεται στο κανάλι RTL5, κι έτσι η παραγωγή επέστρεψε στη Χερσόνησο κι αυτό το καλοκαίρι.
Ο τίτλος του reality είναι κατατοπιστικότατος: "Oh Oh Cherso" και είναι προφανές ότι οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι δεν περνούν τις μέρες τους με νηστεία και προσευχή, αλλά με διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως, στο τουριστικό θέρετρο της Κρήτης που δεν κοιμάται ποτέ.
Η μεγάλη επιτυχία του reality στην Ολλανδία αποτελεί μία πρώτης τάξεως τουριστική προβολή για την Χερσόνησο, έστω κι αν έμφαση δίνεται στη νυχτερινή ζωή και τη διασκέδαση, προβάλλοντας μία και μόνο όψη της περιοχής.
Η υπόθεση βέβαια έχει και τα περίεργά της, καθώς αν κάνει κανείς μία αναζήτηση για το "Oh Oh Cherso single" θα ακούσει μία trance διασκευή του γνωστού σε όλους μας... Ζορμπά.
Για την ασφάλεια των παικτών έχει επιστρατευθεί ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι, που ακολουθεί διακριτικά τους παίκτες, σε κάθε τους βήμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket