Καταζητούνται νυφίτσα, μαϊμού και παπαγάλος!

Ξεχάστε τις high-tech αποδράσεις με ελικόπτερα, ξεχάστε επίσης τα τεράστια τούνελ που σκάβουν οι κρατούμενοι ψάχνοντας έξοδο από τις φυλακές. Με μέθοδο που δεν έγινε γνωστός και δίχως να γνωρίζουμε αν προϋπήρξε συνεννόηση, μια νυφίτσα, μια μαϊμού κι ένας παπαγάλος το έσκασαν από τσίρκο στην πόλη Σίτα στη Σιβηρία, συνθέτοντας την πιο περίεργη τριάδα από δραπέτες που έχουν δει τα μάτια μας (με εξαίρεση ίσως τους Κλούνεϊ, Τορτούρο και Νέλσον στο «Ω αδελφέ, πού είσαι»!
Η επίσημη εκδοχή είναι πως τα τρία ζώα έπασχαν από κατάθλιψη εξ αιτίας των συνεχιζόμενων… βροχοπτώσεων στην περιοχή, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνουν για μεγάλο διάστημα στα κλουβιά τους. Βέβαια για φιλόζωους και την επιστημονική κοινότητα τα περί βροχής είναι «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», αφού θεωρείται δεδομένο πως άγρια ζώα που βρίσκονται σε καταστάσεις εγκλεισμού υποφέρουν από μια ιδιαίτερη μορφή στρες…
Η μαϊμού βρέθηκε λίγες αργότερα να κοιμάται αγκαλιά με έναν σκύλο (!) μέσα στο σπιτάκι του και μεταφέρθηκε πίσω στο τσίρκο, όμως οι άλλοι δύο δραπέτες κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Πάντως οι υπεύθυνοι δεν φαίνεται να ιδρώνουν ιδιαίτερα για την τύχη της νυφίτσας, την οποία χαρακτηρίζουν «τρομερά λαίμαργη και αδρανή», ελπίζουν ακόμη όμως να βρουν τον θηλυκό παπαγάλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket