Ληστεία-υπερπαραγωγή στην Αργυρούπολη!

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δράστες κλέβουν κοσμηματοπωλείο ρίχνοντας πάνω στη βιτρίνα αυτοκίνητο, αλλά αυτή τη φορά οι ληστές ξεπέρασαν ... τους εαυτούς τους. Τι λέει στο Νewsit o κοσμηματοπώλης.
Νύχτα οι δράστες έφτασαν στη λεωφόρο Κύπρου και έβαλαν ένα βανάκι στη μέση του δρόμου για να μην τους ενοχλεί κανείς.
Στη συνέχεια έβγαλαν από αυτό μια μεγάλη ξύλινη “ράμπα” όμοια με αυτές που χρησιμοποιούνται στις σκαλωσιές των οικοδομών και την τοποθέτησαν πλάι στη ράμπα αναπήρων της πολυκατοικίας που στεγάζει το κοσμηματοπωλείο.
Ύστερα έφεραν ένα δεύτερο αυτοκίνητο και ... η συνέχεια είναι γνωστή.
Αφού “ισοπέδωσαν” την πρόσοψη άρπαξαν με γρήγορες όλα τα πολύτιμα αντικείμενα και έφυγαν.
Για την ακρίβεια έφτασαν μέχρι την επόμενη γωνία όπου τους περίμενε και τρίτο (!) αυτοκίνητο. Εκεί στάθηκαν άτυχοι. Το αμάξι (κλεμμένο κι αυτό) δεν έπαιρνε μπροστά και έτσι αναγκάστηκαν να φύγουν με άλλο που προφανώς είχαν... “καβάτζα”.
Αυτό θα πει οργάνωση. Με πολύ μεθοδικό τρόπο κατάφεραν και απενεργοποίησαν και τον συναγερμό του καταστήματος βάζοντάς τον σε ένα κουβά με νερό.
Σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου,  Bασίλης Σεφερός,  μίλησε στο Newsit " κάνω τον σταυρό μου που μείναμε μόνο στις υλικές ζημιές και δεν κινδύνευσε η ζωή μου. Είχα σκεφτεί να βάλω κολωνάκια μπροστά από τη βιτρίνα αλλά δεν πρόλαβα. Η ζημιά υπολογίζεται πάνω από 100.000 ευρώ. Πάνε χαμένοι οι κόποι μιας ζωής".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket