Απειλούσε να σκοτώσει τον πατέρα του!

Αρκετή υπομονή έκανε ένας πατέρας στην Κρήτη που για πολύ καιρό ανεχόταν να ακούει από το ίδιο του το παιδί ότι θα τον σκότωνε! Τελικά, δεν άντεξε και πήγε ο ίδιος να τον καταγγείλει στο τμήμα της περιοχής του, με αποτέλεσμα ο νεαρός που αγνοούσε την… Πέμπτη εντολή να βρεθεί στα σίδερα!
Αιτία της διχόνοιας μεταξύ πατέρα και γιού που ζούσαν μαζί στο δημοτικό διαμέρισμα της Βαγιωνιάς στον δήμο Γόρτυνας του Ηρακλείου, ήταν οι παλιές οικογενειακές διαφορές που είχαν. Όμως, τον τελευταίο καιρό οι καυγάδες τους είχαν πυκνώσει και ο 58χρονος πατέρας φοβήθηκε ότι το «αίμα» του θα πραγματοποιούσε τις απειλές του.
Έτσι, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο 27χρονος γιος του απειλούσε επανειλημμένα πως θα τον σκοτώσει, κάτι που του είπε τόσο την περασμένη Κυριακή όσο και τις επόμενες μέρες! Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς για παράβαση του νόμου περί όπλων καθώς, μετά από καταγγελία του πατέρα του, βρέθηκε στην κατοχή του ένα κυνηγητικό όπλο το οποίο κατασχέθηκε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket