Στρος Καν: Πήγα με τρεις γυναίκες εκείνη τη μερα για να... ξεθυμάνω!

Όχι μόνο με την καμαριέρα αλλά με άλλες δύο γυναίκες είχε σεξουαλική επαφή ο Ντομινίκ Στρος Καν τη μοιραία νύχτα στο ξενοδοχείο Sofitel. Μάλιστα, τα όσα έκανε το συγκεκριμένο βράδυ αποκάλυψε στη σύζυγό του.
Όπως είπε, πήγε με τρεις γυναίκες μέσα σε λίγες ώρες ώστε να αποφορτιστεί πριν την προεκλογική εκστρατεία για την προεδρία της Γαλλίας.
Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, κάλεσε την Παρασκευή 13 Μαΐου στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Sofitel δυο εργαζόμενες του ξενοδοχείου για να πιουν ένα ποτηράκι σαμπάνια.
Οι δυο γυναίκες όμως αρνήθηκαν την πρόσκλησή του. Κάμερα ασφαλείας το πρωί της επόμενης μέρας κατέγραψαν τον Στρος Καν μαζί με μια γυναίκα να πηγαίνουν στο δωμάτιό του και η δεύτερη να φεύγει δύο ώρες μετά. Όσο για την άλλη κυρία δεν υπάρχουν πληροφορίες...
Και αν νομίζατε πως η  Αν Σενκλέρ το πήρε βαρέως κάνετε λάθος αφού στη συνέχεια τον συνόδεψε σε εκδήλωση στη Μασαχουσέτη.
«Σου το είχα πει, μη με παντρευτείς, είμαι αδιόρθωτος», είχε πει ο Στρος Καν στην Σενκλέρ σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket