Εκλεψαν χρήματα για να τζογάρουν και σκηνοθέτησαν …ληστεία!

Το πάθος ενός 49χρονου για τον τζόγο τον τύφλωσε και προκειμένου να παίξει υπεξαίρεσε από το ΙΚΑ 60.000, ενώ για να τα καλύψει σκηνοθέτησε …ληστεία!
Πρόκειται για έναν υπάλληλο του ΙΚΑ Πετρούπολης, ο οποίος  έπαιξε δύο φορές τον τελευταίο καιρό στοιχηματίζοντας, μέσω του διαδικτύου, σε ξένους αγώνες ποδοσφαίρου, με χρήματα του ΙΚΑ και τα …έχασε!
Όταν όμως εντοπίστηκε το έλλειμμα, τους είπε ότι τα είχε σπίτι του και θα τα επέστρεφε. Την ημέρα που έπρεπε να τα γυρίσει ξαναέπαιξε όμως για μια ακόμη φορά δεν στάθηκε τυχερός!!!
Εκείνη την στιγμή σκέφτηκε να πει ότι τον λήστεψαν, κάτι που δεν πίστεψε κανείς, με αποτέλεσμα στο τέλος να ομολογήσει την αλήθεια!
Την ίδια στιγμή ένας 28χρονος υπάλληλος πρακτορείου ΠΡΟΠΟ, αποφάσισε να τζογάρει. Έπαιξε τρία δελτία αξίας 330 ευρώ σε αγώνες ταχύτητας σκυλιών και κέρδισε 350 ευρώ!
Ο νεαρός γλυκάθηκε από την νίκη του και συνέχιζε να παίζει! Κάποια στιγμή ύστερα από ώρα συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει …30.000 και η μηχανή του ΟΠΑΠ κλείδωσε.
Μη έχοντας τι άλλο να κάνει σκέφτηκε να σκηνοθετήσει …ληστεία! Τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε ότι μπήκε στο μαγαζί κάποιος  που φορούσε κράνος και με την απειλή όπλου του άρπαξε 29.248 ευρώ!
Για κακή του τύχη όμως ο ιδιοκτήτης είδε ότι το ποσό αυτό στοιχηματίστηκε εκείνη την ημέρα σε κυνοδρομίες και επειδή αυτό δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ τον υποψιάστηκε!
Στο τέλος ο 28χρονος ομολόγησε και τώρα κατηγορείται για άσκοπη κινητοποίηση της Αρχής με Ψευδή Αναγγελία και Υπεξαίρεση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket