Καυτή 45άρα η Cindy Crawford!

Ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του ’80 στην τρυφερή ηλικία των 16. Τρεις δεκαετίες αργότερα και η Cindy Crawford αποδεικνύει περίτρανα ότι ακόμα και στα 45 διατηρεί τη σιλουέτα του σούπερ μόντελ.
Το μοντέλο φωτογραφήθηκε σε πολυσύχναστο δρόμο της Νέας Υόρκης με μαύρο δερμάτινο τζάκετ, ψηλοτάκουνα μποτάκια και βαθύ μοβ εφαρμοστό φόρεμα.
Το ιδιαίτερα στενό φόρεμα αναδείκνυε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της ενώ τα υπέροχα λεπτά και μακριά πόδια της φαίνεται σαν να μην τα έχει αγγίξει ο χρόνος.
Η Cindy αποτελεί ένα από τα πιο αυθεντικά σούπερ μόντελ της δεκαετίας του ’90 όπως οι: Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, και Christy Turlington.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Cindy αποκάλυψε ότι λυπάται τα μοντέλα γιατί πρέπει να δουλεύουν πολύ σκληρότερα για να αποδείξουν την αξία τους. «Τρέχουν από εδώ και από εκεί, κάνουν εξώφυλλα για περιοδικά και αναγκάζονται να υποσιτίζονται για να δείχνουν λεπτές στο φωτογραφικό φακό και την πασαρέλα. Μάλιστα είδα τη διαφημιστική καμπάνια της Taylor Swift για την γνωστή εταιρεία καλλυντικών και είπα: ‘Ουάου είναι πολύ δύσκολο να βρεις δουλειά σαν μοντέλο σήμερα’».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket