Περπατάει 1.600 χιλιόμετρα για... να παντρευτεί!

Τι την ήθελε την πρόταση γάμου ο έρμος; Αντί να ακούσει το συνηθισμένο «ναι» -ή έστω το «όχι» βρε αδερφέ- άκουσε την καλή του να του ζητάει να διανύσει 1.600 χιλιόμετρα για πάρτη της!
Ο 29χρονος Liu Peiwan αποφάσισε να αποκαταστήσει την καλή του, Ling Hsueh και πήγε στο σπίτι της για να την ζητήσει σε γάμο. Χάρηκε η wannabe νύφη με την πρόταση, όμως, του απάντησε με έναν στίχο από το αγαπημένο της συγκρότημα...
«I would walk 500 miles, and I would walk 500 more, just to be the man who walked a thousand miles, to fall down at your door» από τραγούδι των Proclaimers!
Τι να κάνει ο άνθρωπος; Προκειμένου να της δείξει ότι θέλει να γίνει γυναίκα του, αποφάσισε να κάνει πράξη αυτό που λέει το τραγούδι και άρχισε να περπατά 1.600 χιλιόμετρα!
Για χάρη της αγάπης, λοιπόν, ο Liu ξεκίνησε από την επαρχία Hunan για να φτάσει στο πατρικό της Ling στην επαρχία Guangdong.
Τι κι αν η κοπέλα έκανε πλάκα; Ο 29χρονος το πήρε σοβαρά! Να φανταστείτε, αυτή τη στιγμή ακόμα περπατάει και ελπίζει να φτάσει σε περίπου 5 εβδομάδες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket