Vanessa Hudgens: Προκαλεί με τα σέξι εσώρουχά της!

Τα πάνω της έχει πάρει τον τελευταίο καιρό η νεαρή ηθοποιός Vanessa Hudgens, η οποία μετά την τεράστια επιτυχία της τελευταίας της ταινίας «Sucker Punch» γδύνεται για χάρη της εταιρίας ρούχων Candie’s και προκαλεί με τα σέξι εσώρουχά της.
Η 22χρονη ηθοποιός, που θεωρείται από τα πιο ανερχόμενα ονόματα στο Hollywood, ποζάρει με νάζι στο φακό, ως μια καλή νοικοκυρά, όχι όμως σε απόγνωση, αλλά σε τρελό κέφι καθώς σε όλες τις φωτογραφίες είναι χαμογελαστή και ευδιάθετη.
«Πέρασα τόσο ωραία κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης για την καμπάνια της Candie’s, σημασία έχει να περνάς καλά» λέει η εντυπωσιακή Vanessa, η οποία δηλώνει ότι λατρεύει τα Candie’s μιας και είναι πολύ κοντά στο στυλ της.
Η Vanessa είναι το ιδανικό πρόσωπο για την εταιρεία, σύμφωνα με υπευθύνους της Candie’s, καθώς το bohemian και hippy lux στυλ της αποτελεί πρότυπο για πολλά νέα κορίτσια σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η Hadgens έγινε ευρέως γνωστή το 2006 από τη συμμετοχή της στην ταινία «High School Musical» και από τότε πορεία της είναι μόνο ανοδική. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε ένα συνεχές ταξίδι για την προώθηση της νέα της ταινίας «Monte Carlo».

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sto monte carlo paizei h selena gomes, oxi h vanessa.

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket