«Σπάνε» ταμεία τα σέξι εσώρουχα της January Jones!

Μετά τον ρόλο της  Betty Draper στην ταινία «Mad Men», μπορούμε να απολαύσουμε την σέξι Αμερικανίδα ηθοποιό, January Jones, στο ρόλο της Emma Frost, στην ταινία "X-Men: First Class".
Η Jones υποδύεται μια «καυτή» superwoman η οποία μπορεί να μεταμορφωθεί σε… διαμάντι!
Είναι χαρακτηριστικό ότι την πρώτη μόνο εβδομάδα προβολής της η ταινία κατάφερε να φέρει εισπράξεις 21 εκατ. δολάρια.
Φαίνεται πως η Fox κατάφερε να προωθήσει πολύ καλά την ταινία αφού τόσο στο τρέιλερ  όσο και στις φωτογραφίες που πριν από λίγους μήνες είχε δώσει στη δημοσιότητα, πρωτοστατούσε η 33χρονη ηθοποιός με…  ελάχιστα ρούχα!
Συμπρωταγωνιστές της Jones είναι οι  Jame McAvaoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence και Kavin Bacon.
Το φθινόπωρο η ηθοποιός θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ωστόσο, δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πιο είναι ο πατέρας. Πριν από δύο περίπου εβδομάδες, φήμες ήθελαν την Jones να κουβαλά τον καρπό του «παράνομου» έρωτά της με τον άντρα της Κλόντια Σίφερ και σκηνοθέτη των X-Men, Matthew Vaughn, κάτι που και οι δύο διέψευσαν.
Πάντως, παρά την ομορφιά και την χάρη της, φαίνεται πως η 33χρονη ξανθιά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό των συναδέλφων της.
Μετά τον συμπατριώτη μας, Zach Galifianakis, ο οποίος εξέφρασε ανοιχτά την αντιπάθειά του για την January, λέγοντας ότι σε μερικά χρόνια δεν θα την ξέρει κανείς,  ακολούθησε ο Damon Lindelof , γνωστός  σεναριογράφος και παραγωγός.
Ο Lindelof έγραψε στο προφίλ του στο Twitter: «Οι τρεις δυνάμεις της Emma Frost είναι οι εξής: Τηλεπάθεια, το να μετατρέπεται σε διαμάντι και … να είναι μια χάλια στην υποκριτική».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket