Elisabetta Canalis και Megan Fox-«Καυτές» βουτιές σε Χαβάη και Μεξικό!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά αλλά οι δύο καυτές αυτές σταρ, ανεβάζουν όλο και πιο πολύ τη θερμοκρασία με τα μικροσκοπικά τους μπικίνι και τα σέξι κορμιά τους!
Ο λόγος για τις Elisabetta Canalis και Megan Fox, οι οποίες απόλαυσαν τον ήλιο και την θάλασσα στο Μεξικό και στην Χαβάη αντίστοιχα.
Το Σαββατοκύριακο που πέρασε η Megan βρέθηκε στην Χαβάη μαζί με τον σύντροφό της, τον 37χρονο ηθοποιό Brian Austin Green.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η διάσημη ηθοποιός τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα των λουόμενων αλλά και των παπαράτσι που έσπευσαν να την απαθανατίσουν με το ροζ μπικίνι που φορούσε.
Πιο γυμνασμένη και λαμπερή από ποτέ, η Megan αναστάτωσε το τροπικό νησί με τις «καυτές» βουτιές της αν και δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του συζύγου της.
Παρά την αποχώρησή της από την ταινία «Transformers 3» και όλα όσα λέγονται για εκείνη τον τελευταίο καιρό, η ηθοποιός φαίνεται να αδιαφορεί και απλά να απολαμβάνει τον έγγαμο βίο!
Μίλια μακριά, σε μια άλλη εξωτική παραλία, ο ήλιος «έλουζε» το κορμί μιας άλλης σέξι σταρ, της παρουσιάστριας και συντρόφου του George  Clooney, Elisabetta Canalis.
Πριν από μερικές ημέρες, η Ιταλίδα βρέθηκε στο Μεξικό όχι με τον George αλλά με μερικές εξίσου «καυτές» φίλες της.
Φορώντας ένα καφέ μπικίνι, η Elisabetta απόλαυσε την θάλασσα στο Κανκουν και προσέφερε ένα πραγματικό «οφθαλμόλουτρο» με το απίστευτα γυμνασμένο κορμί της, σε όσους είχαν την τύχη να βρεθούν εκεί.
Οι παπαράτσι «συνέλαβαν» μάλιστα την Ιταλίδα να απολαμβάνει ένα πιάτο τηγανιτές πατάτες!
Τις ημέρες που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, οι φήμες περί χωρισμού της Elisabetta με τον Clooney είχαν οργιάσει, κάτι που διεψεύτηκε από την πρόσφατη κοινή έξοδό τους σε γνωστό εστιατόριο στην Λίμνη Κόμο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket