Τα στρουμφάκια επιχειρούν να καταρρίψουν το ρεκόρ Γκίνες!

Όλοι τα γνωρίζουν και όλοι τα αγαπούν, εκτός από τον κακό μάγο Δρακουμέλ και την πονηρή του γάτα, Ψιψινέλ, που έχουν βάλει στόχο της ζωής τους να τα καταστρέψουν και να αποκτήσουν όλο το χρυσάφι του κόσμου. Ο λόγος για τα στρουμφάκια, τα μικρά μπλε ανθρωπάκια, που ζουν στο δάσος κι έχουν για σπίτι τους μανιτάρια κι αρχηγό τον Μπαμπαστρουμφ.

Ύστερα από χρόνια σε περιοδικά και τηλεοράσεις, τώρα, τα στρουμφ έχουν βάλει στόχο να κατακτήσουν και τη μεγάλη οθόνη, μέσα από μία ταινία που θα προβληθεί και στην Ελλάδα στις 8 Σεπτεμβρίου.

Από το 1958, οπότε ο Βέλγος κομίστας Πιέρ Καλιφόρ, γνωστός με το ψευδώνυμο Πεγιό, δημιούργησε τα στρουμφάκια, έως και σήμερα, τα μικρά μπλε ανθρωπάκια έχουν συντροφεύσει και διασκεδάσει εκατομμύρια παιδιά όλων των ηλικιών.

Η 25η Ιουνίου, μέρα γενεθλίων του Πεγιό, έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα των Στρουμφ και φέτος θα γιορταστεί με σύνθημα «έλα να γράψουμε στρουμφο - ιστορία» και έχει στόχο να καταρριφθεί το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες (Guinness World Records), κατά το οποίο 2.510 φοιτητές αγγλικού πανεπιστημίου είχαν ντυθεί στρουμφάκια.

Την πρωτοβουλία έχει αναλάβει μεγάλη εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών και θα γίνει ταυτόχρονα σε 12 πόλεις, ενώ στην Ελλάδα υπεύθυνη για το κάλεσμα για συμμετοχή των φαν του στρουμφοχωριού μέσα από την ιστοσελίδα http://www.globalsmurfsday.gr, αλλά και από δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, είναι η εταιρεία διανομής.

Στόχος, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η brand μanager της εταιρείας, Εύα Κακουλίδου, είναι να συγκεντρωθούν όσο γίνεται περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν να ντυθούν στρουμφάκια.

«Ήδη από τη Δευτέρα, που το κοινοποιήσαμε, έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 300 άτομα και ευελπιστούμε να φτάσουμε τον στόχο μας, που είναι τουλάχιστον 500 συμμετοχές» τονίζει.

Όσοι θα ντυθούν στρουμφάκια θα πάρουν μία συλλεκτική αφίσα και μία δωρεάν στην avant-premiere της ταινίας, αφού πρώτα δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα: http://globalsmurfsday-efbevent.eventbrite.com και πάρουν το ειδικό εισιτήριο για την προετοιμασία. Για όσους, όμως, απλώς θέλουν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, δεν χρειάζεται εγγραφή.

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 25 Ιουνίου, στο Άλσος Στρατού, στην περιοχή Γουδή (Ζωγράφου). Η προετοιμασία για τη μεταμόρφωση σε στρουμφάκια θα ξεκινήσει στις 16:00 το απόγευμα και η προσπάθεια να «σπάσει» το παλιό παγκόσμιο ρεκόρ θα γίνει στις 19:00.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket