Έκαναν «χρυσές δουλειές» πουλώντας κουπόνια!

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν σήμερα τρεις άνδρες, ηλικίας 55, 28 και 44 ετών για «απάτη» και παράβαση του Νόμου «Περί ενέργειας εράνων και λαχειοφόρων ή φιλανθρωπικών αγορών».

Ειδικότερα, ο 28χρονος, επικαλούμενος ότι είναι μέλος φιλανθρωπικού Σωματείου, πουλούσε κουπόνια λαχειοφόρου αγοράς σε ανυποψίαστους πολίτες, χωρίς ωστόσο να υπάρχει η απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια Αρχή, για τη διενέργεια της λαχειοφόρου αγοράς.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Σωματείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν ο 55χρονος και ο 44χρονος, οι οποίοι προμήθευαν με μπλοκ κουπονιών τον 28χρονο, ενώ επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 67 μπλοκ λαχειοφόρου αγοράς, 31 μπλοκ αποδείξεων λαχειοφόρου αγοράς και το χρηματικό ποσό των 716,50 Ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω, έχουν συστήσει περισσότερα του ενός σωματεία, διενεργώντας τα τελευταία χρόνια λαχειοφόρες αγορές ανά την Ελλάδα, χωρίς να έχουν την απαιτούμενη άδεια, με σκοπό να αποκομίσουν παράνομα οφέλη.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 37χρονου ημεδαπού, προέδρου του ανωτέρω σωματείου, καθώς επίσης και για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket