Blake Lively:Και άλλες γυμνές φωτογραφίες της στο Διαδίκτυο!

Το σενάριο θυμίζει έντονα… Gossip Girl, η πρωταγωνίστρια είναι ξανά η Blake Lively, μόνο που αυτή τη φορά δε μιλάμε για τη μικρή οθόνη αλλά για την αληθινή ζωή. Η διάσημη πρωταγωνίστρια του νεανικού σίριαλ έχει βρεθεί στη δίνη ενός σκανδάλου με γυμνές φωτογραφίες της που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.
Οι φωτογραφίες υποτίθεται ότι δείχνουν τη νεαρή ηθοποιό να ποζάρει χωρίς κανένα ρούχο σε διάφορες πόζες. Οι πιο παρατηρητικοί είπαν μάλιστα ότι το iPhone που κρατάει το μοντέλο των φωτογραφιών είναι ακριβώς το ίδιο που έχει και η ηθοποιός. Από την πλευρά της η 23χρονη λέει ότι οι φωτογραφίες είναι 100% ψεύτικες και ο εκπρόσωπός της δήλωσε στο People: «Η Blake δεν έχει βγάλει ποτέ της γυμνές φωτογραφίες! Θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων όσοι δημοσιεύουν αυτές τις φωτογραφίες».
Φαίνεται όμως πως η ανακοίνωση του εκπροσώπου της ηθοποιού, έκανε τον χάκερ που δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες στο Διαδίκτυο να «πεισμώσει» ακόμα πιο πολύ και να βγάλει στο Ίντερνετ και άλλες «καυτές» εικόνες της Blake, οι οποίες -σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ- ουσιαστικά επιβεβαιώνουν ότι η κοπέλα στην φωτογραφία είναι η Lively καθώς διακρίνονται καθαρά και τα τατουάζ της νεαρής στάρλετ.
Τα άσχημα νέα βρήκαν τη Lively σε ένα ταξίδι ανά την Ευρώπη με τον Leonardo DiCaprio, ο οποίος φημολογείται ότι είναι ο νέος της σύντροφος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket