Beyonce Knowles: Μια σέξι… cowgir βάζει φωτιά στην άγρια δύση!

Η εκρηκτική Beyoncé Knowles φόρεσε το καουμπόικο καπέλο της, πήρε το λάσο της και πέταξε τα ρούχα της για μια νέα εντυπωσιακή και απόλυτα σέξι φωτογράφηση για το περιοδικό Essence. Η 29χρονη τραγουδίστρια μπήκε αμέσως στο κλίμα της φωτογράφησης και πόζαρε με μεγάλη άνεση μπροστά στο φακό.
Στο βίντεο από το backstage του shooting που κυκλοφόρησε μαζί με το περιοδικό, βλέπουμε την Beyoncé ξαπλωμένη μέσα σε μια μεταλλική μπανιέρα στη μέση ενός καταπράσινου λιβαδιού. Το άρθρο έχει τίτλο «Eat, Play, Love» και οι περισσότεροι φαν της είναι κατενθουσιασμένοι που μετά από κάποιο μικρό διάστημα αποχής επιστρέφει και πάλι δυναμικά.
«Μετά το τέλος των συναυλιών μου στο Trinidad τον περασμένο Φεβρουάριο επικεντρώθηκα επιτέλους στον εαυτό μου» εξηγεί η τραγουδίστρια. «Συνέχεια έλεγα να κάνω κάποιες διακοπές, αλλά όσες φορές και να ξεκινούσα, πάντα κατέληγα στο στούντιο δυο εβδομάδες μετά. Αυτή τη φορά όμως το εννοούσα».
Η πανέμορφη Beyoncé πέρασε χρόνο με την οικογένειά της, ενώ πήγε σε μουσεία, συναυλίες και παραστάσεις του Broadway με τα ανίψια της. «Έμαθα να μαγειρεύω και πέρασα χρόνο με τον σύζυγό μου» λέει η τραγουδίστρια. «Κάναμε ένα τεράστιο πικ νικ. Γελάγαμε όλη την ώρα και υπήρχε μουσική παντού. Ήταν τέλεια».
Μιλώντας στο περιοδικό περιέγραψε και την εμπειρία της όταν τραγούδησε στην Αίγυπτο. «Ξεκίνησα να τραγουδάω το Ave Maria μέσα σε μια πυραμίδα. Τα βάθος της στοάς ήταν απίστευτο. Η φωνή μου ακουγόταν τόσο αγνή. Ήταν αδιανόητο. Θα μπορούσα να μείνω εκεί για πάντα».
Τώρα όμως η Αμερικάνα καλλονή ετοιμάζεται για να τραγουδήσει στο θρυλικό βρετανικό φεστιβάλ Glastonbury στις 26 Ιουλίου, σε μια τελείως διαφορετική σκηνή. Όπως αποκαλύπτει είναι πολύ αγχωμένη που θα τραγουδήσει μπροστά σε 100.000 ανθρώπους, το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής κοινό της στη Βρετανία.
Το νέο άλμπουμ της Beyoncé με τίτλο «4» αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 28 Ιουνίου, όμως έχει ήδη διαρρεύσει ολόκληρο στο Ίντερνετ. Όπως δηλώνει μπορεί να τη στεναχωρεί που κυκλοφόρησε πριν την επίσημη ημερομηνία, είναι όμως ανακουφισμένη που στο κοινό αρέσουν τα καινούρια της τραγούδια.
Στις φωτογραφίες που συμπεριλαμβάνονται στο άλμπουμ φαίνεται ότι η τραγουδίστρια πραγματικά ξεκουράστηκε, καθώς δείχνει πιο φρέσκια και πιο ανανεωμένη από ποτέ. Η εξαιρετικά γυμνασμένη τραγουδίστρια φωτογραφίζεται σε σέξι πόζες, με τα υπέροχα μακριά πόδια της πάντα στο προσκήνιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket