Σάτυρος ετών 80 αυνανίζεται στα παγκάκια!

Ο «φόβος και ο τρόμος» των γυναικών της Πάτρας έχει γίνει ένας 80χρονος άνδρας! Ο ηλικιωμένος, όχι μόνο παρενοχλεί σεξουαλικά της γυναίκες της πόλης, αλλά δεν διστάζει ν΄αυνανιστεί σε δημόσιο χώρο με ιδιαίτερη προτίμηση τα… παγκάκια της πλατείας Αγίου Γεωργίου.
Την δράση του 80χρονου άνδρα γνωρίζει ακόμα και η Αστυνομία, ωστόσο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, δεν τον έχει συλλάβει.
Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα το dete, ο ηλικιωμένος άνδρας απεικονίζεται εν ώρα δράσης! Στο μάτι έχει βάλει μια 21χρονη κοπέλα η οποία κάθεται σε ένα παγκάκι. Την πλησιάζει λοιπόν, της λέει «καλημέρα», κάθεται δίπλα της και τη ρωτά: «ξέρεις καμία Ελένη που θέλει σεξ; Εγώ πληρώνω!», ξεκαθαρίζοντας της ότι έχει όσα λεφτά χρειάζεται προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες του.
Η κοπέλα σαστισμένη φεύγει τρέχοντας, αλλά εκείνος απτόητος ψάχνει άλλο «θύμα»! Λίγη ώρα αργότερα, στη ίδια πλατεία, ο 80χρονος άνδρας έχει επιλέξει ένα άλλο παγκάκι όπου κάθεται και… αυνανίζεται!
Όσες γυναίκες τύχει και περάσουν από το σημείο, αντιδρούν αηδιασμένες στο θέαμα, με την αστυνομία της Πάτρας να γνωρίζει το περιστατικό αλλά προς το παρόν να μην κάνει τίποτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket