8χρονες μονομαχούν σε αρένα για... 80 ευρώ!

Σε αγώνα "μάι τάι" επιδόθηκαν δυο 8χρονα κορίτσια στην Αυστραλία με το αζημίωτο φυσικά. Οι μονομάχοι είχαν έπαθλο... 80 ευρώ! Δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις για την επικινδυνότητα του σπόρ αυτού...
Εξοπλισμένες με κράνη, επικαλαμίδες και γάντια, οι ανήλικες μονομάχοι τα έδωσαν όλα μέχρι τελικής πτώσεως. Ο λόγος για την 9χρονη Τζασμίν Πάρ και την 8χρονη Τζορτζίνα Μπάρτον οι οποίες ανέβηκαν στην αρένα του Queensland's Gold Coast της Αυστραλίας για έναν αγώνα Μάι Τάι.
Δεν έλειψαν βέβαια και οι προειδοποιήσεις: η Άννα Πετρού, εκπρόσωπος του αυστραλιανού οργανισμού Synapse που ασχολείται με τις εγκεφαλικές βλάβες, προειδοποίησε ότι ελλιπής προστασία θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.
Από την άλλη, το κοινό επιδόθηκε σε θερμά χειροκροτήματα, ενώ δε σταμάτησε να φωνάζει το όνομα του κοριτσιού που ήθελε να βγει νικήτρια, κατατροπώνοντας την αντίπαλο της!
Όσο για το αποτέλεσμα του αγώνα;
Ο αγώνας έληξε με ισοπαλία, χαρίζοντας επάξια στις δύο νικήτριες από 80 δολάρια.
Βέβαια, η είδηση σόκαρε την αυστραλιανή κοινωνία, ενώ πολλοί κάνουν λόγω για "αποκρουστικό" θέαμα, την ίδια ώρα που άλλοι ρίχνουν ευθύνες στους γονείς των ανήλικων κοριτσιών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket