Έκλεψαν θησαυρό αξίας 700.000 ευρώ από σπίτι στην Ρόδο!

Μια ώρα απουσίας της ηλικιωμένης ιδιοκτήτριας από το σπίτι της στην πόλη της Ρόδου, ήταν αρκετή για να κάνουν «φτερά» χρυσές λίρες, πολύτιμα οικογενειακά κειμήλια και ομόλογα αξίας 700 χιλιάδων ευρώ! Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης, πράγμα που στρέφει τις έρευνες στο περιβάλλον της γυναίκας, η οποία άθελά της βοήθησε τους δράστες!
Οι διαρρήκτες χρησιμοποίησαν πιθανότατα αντικλείδι για να μπουν στο σπίτι, στην συνοικία του Αγίου Δημητρίου. Όμως, δεν θα πίστευαν ούτε οι ίδιοι στα μάτια τους, όταν βρήκαν να τους περιμένει το… κλειδί του παλιού χρηματοκιβωτίου το οποίο προφανώς σκόπευαν να παραβιάσουν! Έτσι, άρπαξαν ανενόχλητοι τα κοσμήματα, τα ομόλογα και 1.500 χρυσές λίρες που αποτελούσαν την οικογενειακή κληρονομιά της ηλικιωμένης!
Όταν επέστρεψε η ιδιοκτήτρια και βρήκε το χρηματοκιβώτιο ορθάνοιχτο και άδειο, κόντεψε να τρελαθεί. Ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, αναζητώντας κυρίως κάποιες τσιγγάνες που είχαν θεαθεί κοντά στο σπίτι λίγο νωρίτερα με σακίδια στους ώμους. Όμως, δεν κατάφεραν να τις εντοπίσουν και άρχισαν εκτενείς ελέγχους στο αεροδρόμιο και το λιμάνι του νησιού που και αυτοί απέβησαν άκαρποι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket