Έδεσε 10χρονη και ασέλγησε πάνω της!

Μια ανατριχιαστική υπόθεση αποπλάνησης ενός 10χρονου κοριτσιού στην Χάλκη, ήρθε στο φως αφού  εκείνη αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε στον πατέρα της.
Σύμφωνα με όσα έγινα γνωστά,  ο πατέρας και η κόρη του, βρίσκονταν σε μια καφετέρια στο λιμάνι της Χάλκης, όταν ένας ηλικιωμένος με τον οποίο ο πατέρας διατηρούσε φιλικές σχέσεις ζήτησε από την μικρή να πάει στο σπίτι του γιου του για να του φέρει τα κλειδιά του. Έτσι έγινε, αλλά η 10χρονη ξαναγύρισε στο σπίτι, αφού ο 32χρονος της είχε υποσχεθεί ότι θα της δώσει κάτι.
Επιπλέον, όπως ισχυρίστηκε η μικρή κοπέλα ο νεαρός που φορούσε μόνο το εσώρουχό του, της έδεσε τα χέρια πίσω από την πλάτη με καλώδιο και τα μάτια με μία φανέλα, την μετέφερε σε ένα υπνοδωμάτιο και ασέλγησε σε βάρος της!
Στον εισαγγελέα ο φερόμενος ως δράστης, αρνήθηκε ότι είχε ασελγήσει στο κορίτσι και ισχυρίστηκε ότι, κλείνοντάς της τα μάτια και δένοντας τα χέρια της, της έκανε ένα τεστ, βάζοντας την να δοκιμάσει γεύσεις από γλυκά κουταλιού, τα οποία στη συνέχεια της έδωσε για να πάρει στο σπίτι της.
Ισχυρίστηκε ακόμα ότι φορούσε ένα παντελονάκι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών πράγμα που συνηθίζουν στην Χάλκη.
Ο 32χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 3.000 ευρώ και τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισής του στο τμήμα μια φορά το μήνα, ενώ του απαγορεύτηκε η μετάβασή του στην Χάλκη και να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με οποιοδήποτε ανήλικο χωρίς την παρουσία ενηλίκου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket