Θεσμός τα όργια μετά τη δουλειά!

Η κορυφή του παγόβουνου είναι σύμφωνα με πιπεράτες αποκαλύψεις δυο Γερμανίδων Call girls που μίλησαν αποκλειστικά στο Spiegel τα όργια σε διήμερο ρεπό του ασφαλιστικού κολοσσού "Munich Re" το 2007 σε σπα της  Βουδαπέστη.
Σύμφωνα με την 32χρονη Monique οι εταιρίες προσλαμβάνουν κορίτσια για να ικανοποιήσουν τα βίτσια των καλών πελατών τους αλλά και των υψηλόβαθμων στελεχών τους. Όπως αποκαλύπτει οι άνδρες ενώ στην αρχή είναι ντροπαλοί συνήθως μετά από λίγα ποτά χαλαρώνουν και απολαμβάνουν το σεξ μαζί τους.
Η έδρα του γραφείου της 32χρονης είναι στο Βερολίνο και έχει προσληφθεί δεκάδες φορές σε εταιρικά πάρτι οργίων. "Το σχέδιο είναι πάντα το ίδιο. Στην αρχή είναι έκπληκτοι και γελούν ντροπαλά. Μετά από λίγη ώρα και ενώ το θερμόμετρο ανεβαίνει κρύβουν τις βέρες τους στις τσέπες των σακακιών τους και αναλαμβάνουμε εμείς" εξηγεί η νεαρή ιερόδουλη.
Το Monique δεν είναι το όνομά της. "Άλλες φορές με λένε Isabelle και άλλες Vivian ανάλογα με την περίσταση", λέει η ίδια ενώ παραδέχεται ότι έχει κάνει ορισμένες πλαστικές επεμβάσεις για να είναι πιο ελκυστική.
"Υπάρχουν πελάτες που θέλουν καστανές άλλοιπουθέλουν ξανθές, άλλοι και άλλοι κοκκινομάλλες. Το σημαντικότερο όμως είναι να έχει κάποια κοπέλα το σωστό μέγεθος στήθους” λέει η 32χρονη.
"Όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις έχουν ειδικό Προϋπολογισμό"
Πολλές εταιρίες έχουν κρυφούς προϋπολογισμούς ώστε να χρηματοδοτούσουν τέτοια πάρτι. Σύμφωνα με πληροφορίες το πάρτι οργίων στο Σπα της Βουδαπέστης της "Munich Re" στοίχισε ούτε λίγο ούτε πολύ 300.000 ευρώ. Είκοσι κοπέλες άφθονο ποτό και σεξ ήταν οι συνταγές επιτυχίας του αλησμόνητου πάρτι οργίων.
Η Schirow  μιλώντας στον Spiegel δήλωσε “Για μένα αυτό το περιστατικό στη Βουδαπεστη ειναι κάτι το εντελώς φυσιολογικό”.
Σύμφωνα με μελέτες, περίπου το 75 τοις εκατό όλων των ανδρών στη Γερμανία, έχουν επισκεφτεί μια πόρνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket