Διαζύγιο από τον πρόεδρο με στόχο την προεδρία !

Διαζύγιο ετοιμάζεται να πάρει η Σάντρα Τόρες ντε Κολόμ, σύζυγος του προέδρου της Γουατεμάλας Αλβάρο Κολόμ, προκειμένου να μπορέσει να έρθει η ίδια εις γάμου κοινωνία με την... προεδρία.
Ασυμφωνία χαρακτήρων, εξωσυζυγικές σχέσεις, παραμέληση και αδιαφορία, οι αιτίες διαζυγίου ποικίλουν. Στην ξεχωριστή περίπτωση, ωστόσο, του προεδρικού ζεύγους της Γουατεμάλας, η αιτία είναι η... παραμονή στην εξουσία.
Σε μια προσπάθεια να διατηρήσει το δεσμό της με την προεδρία, η πρώτη κυρία της Γουατεμάλας αποφάσισε να διαλύσει τα δεσμά του γάμου της. Βλέπετε, σύμφωνα το σύνταγμα της Γουατεμάλας, τα μέλη της οικογένειας του προέδρου δεν έχουν το δικαίωμα να βάζουν τα ίδια υποψηφιότητα για την προεδρία.
Ως εκ τούτου, η κυρία Σάντρα Τόρες ντε Κολόμ, προκειμένου να μπορέσει να κατέβει ως υποψήφια του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (UNE) στις εκλογές του ερχόμενου Σεπτέμβρη, αποφάσισε να θυσιάσει τον γάμο της. Κοινώς, να πάρει διαζύγιο από τον 59χρονο πρόεδρο Αλβάρο Κολόμ ο οποίος να σημειωθεί πως δεν έχει δικαίωμα επανεκλογής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket