Έφτιαξαν τη ζωή τους πατώντας στην κυριολεξία επί πτωμάτων!

Σενάριο αστυνομικής ταινίας θυμίζει η ιστορία ενός ζευγαριού από την Ινδία το οποίο έχτισε μια αυτοκρατορία βρίσκοντας το κλειδί για να κρατά τα κόστη χαμηλά.
Ο Mishan Singh Tomar και η σύζυγός του Shashi Kiran ήταν υπέρμαχοι της φράσης "όπου πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι" αφού όποιος τους "πόναγε" στην τσέπη απλά τον έβγαζαν από τη μέση.
Στην ουσία το ζευγάρι υπέγραφε συμβόλαια θανάτου "εξαφανίζοντας" όποιον έμπαινε εμπόδιο στην οικονομική τους ευμάρεια.
Οι δύο δράστες είχαν στην κατοχή τους ένα ταξιδιωτικό γραφείο μέσω του οποίου ενοικίαζαν πάνω από 350 αυτοκίνητα σε εταιρείες-κολοσσούς της Ινδίας ενώ είχαν και δύο γραφεία συνοικεσίων.
Σύμφωνα με τους ντετέκτιβ, ο 49χρονος και η 46χρονη είχαν πληρώσει συμβόλαιο θανάτου για να δολοφονήσουν έναν συνέταιρό τους, έναν μάνατζερ της εταιρείας τους και τον αδελφό της γυναίκας, του οποίου πλήρωναν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η οποία ήταν "δυσβάσταχτη".
Μάλιστα, λέγεται ότι έκαναν πράξη τη πρώτη τους δολοφονία τον περασμένο Οκτώβριο αρχής γενομένης από τον αδερφό της Kiran με σκοπό να μη μπορέσει να πάρει το μερίδιο που του αναλογούσε από την οικογενειακή περιουσία. Ο Ashok, ζούσε μαζί με το ζευγάρι στο Νότιο Δελχί ενώ επιπλέον  έδιναν 25.000 ρούπια το μήνα για την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη.
Σε αυτή την δολοφονία, ο Tomar έβαλε και  τον οδηγό του στο κόλπο, ο οποίος είναι ύποπτος ότι συμμετείχε σε 17 συμβόλαια θανάτου, ενώ βοήθησε να κρύψουν το άψυχο σώμα του αδερφού.
Τον Ιανουάριο έβγαλαν από τη μέση τον Mohammad Abrar Hussain, μάνατζερ που εργαζόταν για αυτούς επί 10 χρόνια μετά από υποψίες ότι τους εξαπάτησε, κλέβοντάς τους 138.000 λίρες, ενώ τον Μάρτιο η νέα "πρόκληση" του ζεύγους ήταν ένας συνεργάτης τους, ο οποίος είχε αναλάβει περισσότερα καθήκοντα όταν αρρώστησε ο σύζυγος και έπρεπε να πάρει πόδι.
Οι ντετέκτιβ φοβούνται ότι οι φόνοι είναι πολλοί περισσότεροι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket