Τον κατασπάραξαν καρχαρίες μπροστά στον φίλο του!

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η βουτιά δύο έμπειρων δυτών στην Αυστραλία, όταν καρχαρίες κατασπάραξαν τον έναν μπροστά στα έκπληκτα μάτια του φίλου του!
Οι δύο μεγάλοι λευκοί καρχαρίες άρπαξαν τον Πίτερ Κλάρκσον, την ώρα που ανέβηκε στην επιφάνεια, στα ανοιχτά του κόλπου Κόφιν.
Ο φίλος του Χάουαρντ Ροντ, που τον περίμενε στο σκάφος, είδε τα φονικά κήτη να επιτίθενται στον 49χρονο, να τον αρπάζουν με τα σαγόνια τους και να εξαφανίζονται κάτω από το νερό!
Μην μπορώντας να πιστέψει στα μάτια του και σε κατάσταση σοκ, ο 53χρονος επέστρεψε στη στεριά και ζήτησε βοήθεια. Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο, όμως, δεν βρήκαν κανένα ίχνος του Κλάρκσον...
Τραγική ειρωνεία; Το 2002 ο 49χρονος είχε έρθει ξανά αντιμέτωπος με καρχαρία, όμως, δεν σταμάτησε να ασχολείται με τις καταδύσεις παρά το ότι ευχόταν να μην τον συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο!
Στο μεταξύ, τύχη βουνό είχε ένας 25χρονος ψαράς, που η βάρκα του αναποδογύρισε λόγω φουρτούνας σε περιοχή ανοικτά του Κουίνσλαντ που είναι γεμάτη καρχαρίες.
Ο Άντριου Γουίλσον κολύμπησε για 8 ώρες και κατάφερε να φτάσει σώος στη στεριά, μόνο με λίγα τραύματα από κοφτερά βράχια...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket