Βαρυποινίτης δραπέτης συνελήφθη μετά από πέντε χρόνια!

Πέντε ολόκληρα χρόνια κατάφερνε  να παραμένει ασύλληπτος ένας βαρυποινίτης που είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 22 ετών και έξη μηνών για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία! Όμως, τελικά επέστρεψε στο κελί του, αφού οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μαζί με άλλα πέντε άτομα στην Λάρισα.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούσαν  μια αποθήκη που διατηρούσε ένας από τους συλληφθέντες στην όχθη του Πηνειού, επειδή υποπτεύονταν ότι ήταν άντρο διακίνησης ναρκωτικών. Όταν είδαν να καταφθάνουν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων ένας αλλοδαπός και μία γυναίκα, έκαναν έφοδο και τους συνέλαβαν τον ένα μετά το άλλο.
Στην αποθήκη δεν βρέθηκαν οι ποσότητες ναρκωτικών που περίμεναν, καθώς κατασχέθηκαν μόλις 10,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, υπήρχαν όμως ακόμη δυο φωτοβολίδες, δυο μαχαίρια, ένα κοντάκι κυνηγετικού όπλου, μια προέκταση όπλου άγνωστου τύπου, εννέα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 780 ευρώ.
Το σημαντικό είναι ότι η ΕΛ.ΑΣ. έβαλε στο χέρι έναν από τους πλέον καταζητούμενους δραπέτες, που είχε εξαφανιστεί από τις 10 Απριλίου 2006, όταν δεν επέστρεψε από δεκαήμερη άδεια στις δικαστικές φυλακές όπου εξέτιε την ποινή του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket