Πήγε για έρωτα και βγήκε καταχρεωμένη...

Ο λόγος για μια χήρα από την Αυστραλία η οποία εξαπατήθηκε από έναν άνδρα που της πουλούσε «διαδικτυακό έρωτα».
Πιο αναλυτικά, η χήρα θέλοντας να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της άρχισε να ψάχνει άνδρες μέσω του διαδικτύου και «έπεσε» στον έρωτα ενός άνδρα από τις Ηνωμένες Πολιτείες ο οποίος υποστήριζε μάλιστα πως είναι ελληνικής καταγωγής.
Ο… Χριστόφορος –όπως της είχε συστηθεί- της τηλεφωνούσε επί καθημερινής βάσεως λέγοντάς της πόσο πολύ τη θέλει ωστόσο μεταξύ των άλλων της μιλούσε και για κάποιες… επιχειρήσεις που είχε στη Δυτική Αφρική.
Οι μέρες περνούσαν και βλέποντας ο επιτήδειος πως η γυναίκα είχε πιστέψει την ιστορία που της παρουσίαζε αποφάσισε να ολοκληρώσει την απάτη. Της είπε πως αν επένδυε σε αυτήν την εταιρία θα κέρδιζε πολλά χρήματα κάτι που τελικά έκανε η μοναχική κυρία και έδωσε συνολικά 600.000 δολάρια!
Και όχι, δεν ήταν πλούσια. Η γυναίκα έβαλε μέχρι και το σπίτι της σε υποθήκη για να δώσει το ποσό ώστε να επενδύσει στις επιχειρήσεις του διαδικτυακού αγαπητικού της. Τελικά, όταν έλαβε τα έγγραφα διαπιστώθηκε πως όλα αυτά που της έλεγε ο Χριστόφορος ήταν απάτη και βρέθηκε χρεωμένη μέχρι «το λαιμό».
Όταν η υπόθεση δημοσιοποιήθηκε και πήρε έκταση, Επιτροπή για τους Καταναλωτές συνέστησε στις κυρίες που ψάχνουν τον έρωτα μέσω του internet να είναι πολύ προσεκτικές καθώς –όπως αποδείχτηκε- κυκλοφορούν και επιτήδειοι.
"Μην τυφλώνεστε από έρωτα και πρέπει πάντα να προστατεύετε την ταυτότητα αλλά και τα προσωπικά σας δεδομένα γενικότερα", τόνισε η Επίτροπος Αν Ντρίσκολ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket